Läskigt

Alex och två av hans kompisar va utanför vårt hus och sparkade boll nyss. Alex ropar upp till mig och säger att en man tagit bollen. Då hade den väl åkt ut på vägen och en man fångat upp den. Jag kikar och jo, det står en man där med bollen i famnen men inte utanför vårt hus på gatan utan längre upp. Åker bollen ut på gatan rullar den ner, inte upp så mannen hade uppenbarligen tagit bollen och gått iväg upp en bit med den. Han bara står och glor och ser sur ut. Alex och hans kompisar står kvar och väntar på bollen och ser mycket fundersamma ut. Jag kollar på gubben men det ser inte ut som han har planer på att lämna tillbaka den. Alex ropar att han ska ge dom bollen men han ger den inte. HM? Efter några minuter utan att han ger den ser jag en bil komma nerifrån, gubben ser det oxå det är jag hundra på för den va rakt framför honom i backen och precis då kastar han bollen så den börjar rulla mitt på gatan. Vad gör barnen? Jo såklart är dom på väg att springa för att fånga bollen. Jag bara skriker till dom att stanna, att det kommer en bil. Dom tvärnitar och bollen fick rulla vidare. Bilen hade sett bollen och saktat ner som tur va. Jag tittar på gubben och vad gör han?? Jo den jäveln står och flinar. Han står och flinar brett. Asså, jag trodde inte det va sant och kände bara att det här gjorde han medvetet. Han såg bilen komma och kastar bollen precis då. Hade barnen hunnit rusa ut hade dom blivit påkörda. En normal människa hade ju väntat tills bilen kört förbi eller sagt till barnen att det kommer en bil. Fy va läskigt, jävla gubbfan!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

18 Responses to Läskigt

 1. Aurora says:

  Låter som ett riktigt sjukt beteende. Vilken tur du var med och kunde ropa. Kram

  • Kison says:

   Ja fy vågar inte ens tänka tanken på vad som kunde hänt annars. Grannpojkens mamma va inte på sin balkong för jag tittade dit direkt för att se om hon reagerade. Hon brukar kolla barnen lika ofta som mig så det va ju tur en av oss såg.

 2. Sita says:

  Vilken gubbe. Kram

 3. Nina says:

  Nä men fy vad otäckt…vilken normal människa gör så???…nä han kan inte ha varit frisk på en fläck…hemska människa…tur iaf att det gick så bra som det gick…

 4. Hebbe says:

  Mors,,vilken jävla idiot en sån ska ju sitta inburad.Usch ryser vid tanken på vad som kunde ha hänt..Kram.

 5. jenfan75 says:

  Jag ryser när jag läser detta. Kan förstå att du var ännu med skraj uppe på balkongen.. Var han gammal mannen??

 6. Mamma says:

  Fy vad otäckt! Jag blev alldeles kall när jag läste det. Det är ju inte klokt vilka dårar det finns.
  Släpp inte mitt barnbarn ut sikte!
  Puss o Kram

  • Kison says:

   Nä visst är det helt otroligt hur nån kan göra så. Är ju en sjuk person. Ingen normal människa skulle ju göra så.
   Jag har stenkoll på honom. Just nu springer dom runt huset och jagar varandra 🙂
   Puss o Kram!

 7. Sicken jävla IDIOT !!!
  Han måste vara helt sjuk i skallen …
  Sköt om dej.
  Kram

 8. ring polisen o ge dem en beskrivning, han verkar ju inte helt normal….

  • Kison says:

   Nä han kan inte varit normal och det va ingen jag kände igen från området här heller. Frågan är vad polisen skulle göra? Å min beskrivning skulle nog inte ge så mycket. 60 års åldern, grått hår, lite grått skägg, säckiga kläder.

 9. Ama de casa says:

  Jag svär inte ofta, men FY FAN!!!
  Vilken jävla gubbe!
  TUR att du stod och tittade så du hann stoppa grabbarna.
  Jätteläskigt!

Kommentera