Jag förstår inte riktigt

Det händer då och då men blir säkert bra i slutändan. Igår fick vi hem en lapp från skolan där vi ska välja en sak att göra med sitt barn. Det va barnets hobby, läsa en bok och agera efter den, nåt med musik, baka en kaka, göra sylt, saft…, plantera nåt, göra ett collage med bilder från tidningar eller andra bilder, nåt sällskapsspel, nåt med play doh lera, nåt privat/speciellt som man kanske gör tillsammans eller en egen idé.

Vi ska fylla i vad vi väljer och skicka med senast imorn sen ska vi prata bestämma möte med fröken och prata om det vi valt. Fattar liksom inte om vi ska göra detta tillsammans på skolan eller visa upp. Att vi gör grejen hemma och sen tillsammans visar det på skolan eller om vi gör det hemma och bara Alex tar med. Vi valde iaf att göra ett collage. Vi bestämde att ta bilder på Alex från olika årstider. T ex badbilder från sommaren, snölek/jul från vintern, cykling på hösten, lekparken från våren. Lite olika bilder från olika årstider både här och i Sverige och sätta ihop som ett collage.  Dom ska göra detta i turkiska klassen och vi skulle välja vem som gör det med barnet vilket blev jag. Kan ju säga att ska vi prata om det vi gjort hade engelska klassen varit lättare 😉 Blir nog spännande.

Så nu ska jag iväg till en bokhandel och köpa ett stort vitt papper innan det blir lunch med Jeffrey och Ulrika. Får väl se vad det blir av det men det ger sig väl.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jag förstår inte riktigt

  1. mammakb says:

    Hej! Verkar va en mycket bra skola Alex går i! Tycker det händer nåt lite nu och då, som detta, vilken suverän uppgift! Hoppas allt är bra och att vädret är finare än här (inte så svårt). Varit inne nu i över en vecka med krupp-pojke och feber. Tänkte gå ut i dag, men regnet hänger över oss och jag vill inte att han ska bli blöt och frysa. NU vill vi ha SOMMAR! kram kram

  2. jenfan75 says:

    Tänk om våra lärarae kunde hitta på sånt också.. Här verkar dom inte veta hur dom skall lära ut..

Kommentera