Inte klokt…

…vad åren går ändå känns det som det va igår vi sågs. Pratar om min gamla arbetskamrat och hans fru jag inte träffat på ca 17 år men som jag träffade idag. Gud så roligt det va att träffa dom igen och det kändes inte alls som det va så många år sen sist. Dom såg precis likadana ut och va lika goa och underbara som dom alltid varit.

Vi träffades på Tadim där vi käkade lunch och tog varsin öl. Fick känna mig lite som en turist med en dagsöl 😉 Satt där och surrade 1,5 timme sen gick vi till kontoret så Hasan fick träffa dom. Tog en kaffe där och satt och pratade. Dom hade med sig 2 påsar kexchoklad till Alex men mamma får nog smaka 😉 Tack snälla!

När vi är på kontoret ringer Hasans telefon så jag tar den och springer ut på utsidan där han är för att ge honom den. Samtidigt kommer Anki, en svensk mamma med 2 barn (flicka 5 och pojk 7 år) och gift med en turk. Dom har nyligen flyttat hit och vi har talats vid på telefon. Skulle träffats för 2v sen på stranden men då hade dom bränt sig dan innan och fick stå över. Skickade sms till henne 2 ggr förra veckan utan att få svar. Hm? Fick dock veta idag att hennes telefon är på inlämning för upplåsning så hon hade inte fått mina sms. Nu har jag iaf fått träffa henne och vi surrade en stund och ska höras av snart igen. Verkar va en gullig tjej och så roligt att dom flyttat hit och att båda barnen är i Alex ålder.

Så det har varit en rolig och händelserik dag. Nu väntar jag på att lille herren ska komma hem.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to Inte klokt…

 1. Em says:

  Oj! Här har jag inte varit på en evighet. Så den lilla underbara pojken har blivit en ”liten herre”? 😀

  • Kison says:

   Nä men hej 😀 Jag är oxå så dålig på att besöka bloggar och ingen blogglust att skriva direkt heller.
   Ja liten herre 😀

 2. Sita says:

  Trevligt att ni fick kexchoklad, ni som nästan hade slut på Svenskt godis. Kram

 3. jenfan75 says:

  Vad roligt att få återse en gammal arbetskamrat.

 4. Carola says:

  Kan förstå att längtan efter svenskt godis blir svår ibland…*L*..ja kexchoklad skulle jag ha vldigt sv¨rt att klara mig utan..

  Var ett tag sen jag kikade in nu..har inte ens skrivit i min egen blogg på ett tag, för mkt jobb och för mkt hemmakring så jag vet inte vart man ska hitta tiden…eller energin..;)

Kommentera