ca 17 år sen sist

Idag ska jag träffa en gammal arbetskamrat jag jobbade tillsammans med i början på 90 talet. Har inte träffat han och hans fru på ca 17 år. Hittade varandra på facebook för nåt halvår sen och nu är dom här i Alanya. Ska bli så roligt att träffas igen.

Vi har bestämt att vi ska ses på stranden. Vädersajterna visar att det idag ska va soligt och 28 grader. Just nu är det  ganska tjockt med moln, små små små luckor med blått. 21,4 grader. Får väl se om det klarnar upp eller om vi kanske tar en lunch ist för att ligga och pressa under molntäcket ;-).

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to ca 17 år sen sist

 1. Ama de casa says:

  Vad roligt! Ha en riktigt fin dag nu!
  Här skiner solen, men det är bara 13 grader och det blåser svinkallt!

  • Kison says:

   Tack!
   Vi bestämde lunch då det va så molnigt. 10 min efter vi bestämt klarnade det upp och nu är det klarblå himmel 😀 Vi ska luncha iaf 24,2 grader här just nu.

 2. Ia says:

  Men så roligt!!!!! FB är bra till mycket!!!!

  Du…jag hoppas Du har humor för idag busar jag med Dig i min blogg 😉

  Ha en bra dag på stranden…glöm inte solskydd!

Kommentera