Stranden eller lekparken

Igår va det skumt väder och på em började det mullra och blev alldeles mörkt. Hann precis komma hem och rusa ut på balkongen och ta in tvätten när regnet kom. Regnade lite till och från nästan hela kvällen. Va ett riktigt sitta inne och kura väder.

Nu är dock solen tillbaka, himlen är blå och solen på väg upp. 19,8 grader visar vår termometer på. Grannen har nog betydligt kallare för jag hör deras ac surra och den är inte inställd på kyla.

Alex sover fortfarande men kommer väl uppstudsandes snart. Idag ska vi nämligen träffa Linda och hennes barn Yasmin och Elias igen (samt även Sofie tror jag och ev ett par mammor/barn till). Alex har längtat efter denna dan. Barnen fann verkligen varandra direkt och när det va uppvisning i hamnen kom dom och tittade. När det va slut och Alex och Yasmin träffades igen va det fullt ös direkt. Dom for runt som skjutna ur kanoner. Elias va iväg med sin pappa och köpte present, det va nämligen hans 4 års dag. Så på stranden eller i lekparken kommer vi tillbringa dagen.

Imorgon har Alex skola brunch på Green Beach men jag vet inte om vi går dit. Skulle va gott men det börjar kl 10 och kl 12 är vi bjudna på Emirs 1 års kalas så det känns som det blir lite snävt med tid. Får se hur vi gör. Först ska vi klara av denna lördag.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to Stranden eller lekparken

 1. Sita says:

  God morgon. Ha det så gott. Här vet jag inget än idag. Kram

 2. Hebbe says:

  Morsning..Jo det blev en lugn gårkväll,,i dag blir det en sväng ut på byn för att kolla läget,,Hoppas ni får en mysdag..Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Här var det mysko väder i morse. Åskan mullrade på rätt nära håll (som det lät) men det var inget regn, och inga stora åskmoln såg jag heller. Skumt! Nu skiner i alla fall solen igen 🙂

  sv: Jag har kvar ”författare-funktionen”. Visa blogg/sida har jag inte använt mig av, brukar bara trycka på den stora ”Ama de casa” symbolen uppe till vänster… Så jag vet inte om den har försvunnit eller ej. Däremot har ”skräppost (0)” försvunnit från raden ovanför kommentarnerna och blivit till en knapp ”Kolla skräppost”, vilket är synd eftersom det landar en del riktiga kommentarer där ibland. Nu ser jag inte på siffran om det finns nåt där, utan jag måste kolla manuellt vilket är lätt att glömma.
  Jag använder också ie.
  Gomorron!

  • Kison says:

   Jag har kvar författarrutan men klickar jag i den markeras inte alla kommentarer utan jag måste klicka i dom en och en och sen kan jag godkänna alla på en gång. Skräpposten ser ut som innan hos mig. Just nu har jag 96 i skräpposten.

 4. Spirulina says:

  Kan tänka mig att det blir det mörk så blir det riktigt mörkt hos er. Ett sådant regnoväder skulle vara kul att få uppleva hihi

  • Kison says:

   Ja när dom riktigt mörkar molnen kommer blir det mörkt så man får tända lamporna mitt på dan. Åskovädrena här är inte roliga. Smäller så rutorna skakar och blixtrarna lyser upp hela himlen och hänger typ kvar länge i luften. Usch men så farligt va det inte igår. Värre är det på hösten/vintern.

Kommentera