En bomb

När jag gick ner till kontoret idag och kommer ner vid parkeringen Damlatas så har dom spärrat av gatan vid lekparken/Caligo Hotel,  backen upp mot oss, parkeringen och en bit till. Som en fyrkant hade dom spärrat av. Hm tänkte jag. Kan inte va pga nån cykling då dom inte spärrat av själva Damlatasgatan och vad ska cyklisterna göra? Cykla i en fyrkant? 😉 Ser en massa tidnings/tv folk som fotar och filmar. Jag tittade och tittade och fattade inte vad dom filmade. Fanns liksom inget i den där rutan. Helt tomt. Kikade runt omkring men nä, folk lullade på och inget såg konstigt ut.  Stod en minibuss utanför lekparken. Kikade noga om det va en polisbuss men nä, helt vit. Orkade inte stå där och vänta på ingenting så jag gick. Nämnde för Hasan att dom spärrat av och att det kanske blir till att gå hem. Han sa att det va en bomb eller att dom misstänkte det. Jaha svarade jag. Samma som sist dom misstänkte det på samma område. Spärrade av och 1 miljon poliser mm som sprängde ”bomben” som visade sig vara en väska med kläder. Samtidigt som dom sprängde den kommer en tysk springande och viftandes om att det va hans väska. Poff så va det inte hans väska mer. Va ingen bomb idag heller och vägen öppnades hyfsat fort så jag slapp gå hem.

Har varit i hamnen i kväll och kollat Alex skola som hade olika uppträdanden. Va visst bara Bahcesehir. Trodde det skulle va fler skolor men det va det inte. Återkommer med bilder imorn.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to En bomb

 1. Bettan/Caligo says:

  Vilken tur man inte var där,då hade man fått hjärtat i halsgropen,fast man hade ju haft första parkett. Ikväll är det sista april så det får väl bli nån brasa vi går och tittar på.

  • Kison says:

   Ja hade jag förstått direkt vad dom misstänkte hade jag nog gått snabbt därifrån 😉
   Ha en trevlig kväll och helg.
   Kram!

 2. Ama de casa says:

  Läskigt… Tur att det var falsklarm!
  Hahaha! Stackars tysk som blev av med sina kläder, men inte ska man ju lämna en väska på det där viset så har fick ju skylla sig själv 🙂

 3. jenfan75 says:

  Ja bättre att ta det säkra före det osäkra..

Kommentera