Barbie girl

När Alex kom hem från skolan idag ville han inte gå ut och leka utan va hemma hela kvällen sa han. Mysigt tyckte jag. Vi började med att sätta honom i badet där han lekte bra länge sen spelade vi wii och slutligen målade. När vi sitter och målar börjar han helt plötsligt sjunga…

 
I’m a barbie girl, in the barbie world
Life in plastic, it’s fantastic!
you can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation
Come on Barbie, let’s go party!

I’m a blond bimbo girl, in the fantasy world
Dress me up, make it tight, I’m your dolly
You’re my doll, rock’n’roll, feel the glamour in pink,
kiss me here, touch me there, hanky panky…
You can touch, you can play, if you say: ”I’m always yours”

Han kan nästan hela texten. Jag sa inget utan satt bara och lyssnade när han sjöng och tänkte att det är ju tur han inte förstår innebörden av låten (än). Där ser man vad dom lär sig i skolan 😉

Nu ska gosegrisen nattas!

 

This entry was posted in Alex, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

10 Responses to Barbie girl

 1. Sita says:

  Ha en bra kväll. Här funderingar på vad vi ska ge Ingela i precent. Kram

 2. Bettan/Caligo says:

  Hej!
  Jag har inte hört av mig på ett par dagar,men jag har sett och läst allt som hänt. Barnens dag måste ha varit en fin upplevelse som förälder,jag förstår om du blev rörd, det blev jag. Vad ska det bli av denna underbara gosse, dansar och sjunger,underbart. Det ska bli skoj att få prata med honom när vi kommer,det känns som man känner honom lite. Imorgon stor shopping på IKEA en heldag, jag och mamma. Ha det gott

  • Kison says:

   Ja barnens dag va härlig och idag blir det nåt i hamnen. Ska bli kul att se vd det blir.
   Ha en underbar dag på IKEA. Jag älksar IKEA 🙂
   Snart ses vi, ska bli jätte roligt att träffa er igen.
   kram!

 3. Mathilda says:

  För inte alls så länge sen skällde jag på min kära mor för att hon lät mig och granntjejen (då blott 8 år gamla) sjunga den låten till killen vi båda var kära i, på mitt födelsedagskalas. Riktig snusklåt är det. 😛 Tur som sagt att man inte förstod innebörden då. Haha!

  • Kison says:

   Haha ja den är ju inte barnvänlig i texten men annars är den ju trallvänlig. Han förstår ju orden han sjunger men inte betydelsen av låten och skulle han fråga får jag väl förfina det 😉

 4. Ama de casa says:

  Hahaha! När jag gick på lågstadiet så uppträdde jag och en kompis på ett föräldramöte.
  Vi sjöng Hasse och Tages låt, Pumpa-pa… Den handlar om hur man skulle komma tillrätta med befolkningsökningen genom att pumpa upp kondomer och skicka runt hela världen…
  Föräldrarna och fröken rodnade så fint, och vi begrep ingenting 😉

 5. Laura says:

  Den där låten var populär då jag gick i trean och var 10 år gammal! Har ingen aning om varför, men alla i Lottas klass (hon är också 10 år nu) har också gått och sjungit på den i vinter! Hur har en mer 14 år gammal låt blivit populär på nytt nu mitt i allt?

  Kram!

Kommentera