T-Rex tand

Det här kom Alex hem med igår. Han sa att det kommer bli en T-Rex tand 😀 Frågade om vi ska vattna men nä det ska vi inte. Har ingen aning om vad som är i. Det är det vita man ser lite av där. Ser ut som ett gammalt tuggummi. Aja, får väl vänta och se vad som händer.

Denna veckan pratar dom även om olika länder. Igår va det Mexico, idag Italien, imorn, Egypten och på torsdag Japan. Vi skulle ta med bild från nån tidning, bok…på nåt som har med landet att göra. Jag skrev ut bilder från datorn och skickade med honom. En gubbe iklädd typiska mexicanska kläder, pasta för Italien, Pyramider för Egypten och Sushi för Japan. Dom hade fått titta på en jordglob om var länderna ligger. Ska bli kul att se om dom fortsätter med detta landtema kommande veckor och om Sverige kommer med.

Igår hade dom fått rida igen något som kommit lite åt sidan då dom övat så mycket dans inför barnens dag och inte ridigt lika mycket. Alex gillar det verkligen.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

6 Responses to T-Rex tand

 1. Ama de casa says:

  Fortsätter att vara imponerad av skolan. Så mycket roliga saker dom hittar på för att man ska engagera sig även på hemmaplan!

  sv: Visstja…
  Länken är
  ”http://www.youtube.com/watch?v=6Wx65Dub2v8”
  Att kolla på den tar ca 13 sekunder så det är snabbt överstökat
  🙂

 2. MariaD says:

  Häftigt, ingår ridning i undervisningen? Det hadde min dotter gillat ;))

 3. Sita says:

  Där skulle E11in0or gillat att gå i skola. Sommar o hästar. Kram

Kommentera