More to come och badshorts

På torsdag ska Bahcesehir och säkert fler skolor ha nåt i hamnen på kvällen. World Dance Day kallar dom det. 17.30 ska dom va där iklädda kostymerna dom hade på barnens dag. Vet inte om dom kommer köra samma dans eller nåt annat. Vet att dom dansat till Mamma Mia. Alex har visat en del av det för mig här hemma samt att dom övat på den även denna veckan. Vi får väl se vad det blir av det.  Kanske inte kommer uppträda nåt alls men varför då ha kostymerna? Aja…Jag får iaf se min stiliga gosse ännu en gång i frack.

Stolt mamma!

Idag va vi iväg och hämtade visumen som va klara samt på Metro och köpte ytterkrukor till alla gröna växter vi fick till kontoret på invigningen. Alla va ju inslagna i kisseskydd som jag kallar det där färgade plastpappret dom använder att slå in blommor med. Ser precis ut som och känns som kisseskydd man använder i barnsängar. Hittade även 2 par badshorts till Alex där. Nästan alla han har kvar från förra året är för små eller bara man får på honom dom passar dom men han har nog blivit lite bred om höfterna 😉 för dom är svåra att få upp över rumpen.

Tycker dom va ganska ok men tycker dom va dyra. 60 lira för dessa två paren ( drygt 300 sek) och det tycker jag är dyrt. I Sverige på H&M mm kan man ju hitta bra mycket snyggare till halva priset och på Mexx,Esprit, Nike mm har dom för samma pris som dessa. Så kläder mm är inte billigt här, särskilt inte barnkläder om man inte handlar på bazarerna då.

This entry was posted in Alex skola, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to More to come och badshorts

 1. Sita says:

  Det var dyrt. Kram

 2. Ama de casa says:

  Vilken jättefin bild på mor och son!
  Ja, det var verkligen inte billigt… Handlar du kläder på bazarerna? Jag brukar handla ibland (väldigt sällan) på marknaderna här, men det brukar oftast sluta med att dom inte alls passar och sen slänger (återvinner) jag dom efter ett tag… Det blir ju inte billigt, typ kasta pengarna i sjön…

  • Kison says:

   Tack 🙂

   Nä, jag handlar aldrig på bazarerna. Flera år sen sist tror jag. Inget där som faller mig i smaken sen är ju kvalitén hejsan hoppsan.

Kommentera