Bara nöjen

Denna veckan roar dom sig verkligen i Alex klass. Dom har inför barnens dag på fredag övat dans, dom har haft nån liten childrens festival på skolan med andra klasser där dom bara haft kul, idag ska dom pynta i klassrummet, igår och även idag ska dom göra scienceexpriment med en sciencegrupp som är här från istanbul och på fredag har dom uppvisning för oss föräldrar.

Själv roar jag mig på stranden eller på kontoret där jag alltid kommer lägligt till lunch 😉 Vi fikar och pratar strunt. Har börjat jaga sandaler till Alex och flip flop till mig. Hittade inte något igår, jo ett par vita tygskor (typ converce) till mig som jag inte behöver just nu. Ska förbi Nikeshopparna och kolla men det är väl ingen risk dom fått in sandaler till Alex. Det är ju fortfarande vinter här trots att vi har varmt med över 25 grader varje dag (lite molnigt igår och idag) så är det vinter enligt butiksutbudet.

På em när Alex kommer hem från skolan ska han bara byta kläder sen får nån av grabbarna komma och hämta honom och köra ner honom på kontoret där han vill leka med sina nya vänner.

Nu ska vi knata ner och vänta på servicebussen.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

12 Responses to Bara nöjen

 1. catrin says:

  Härligt att du roar dig på stranden. Här är dert april väder i dag.Frysande kallt o blöt snö. Hoppas verkligen flyget kommer i gång så vi tar oss till Alanya 12 maj, behövs lite sol på kroppen. Här är det sommar utbud på skor trots vädret. Allt är upp o ner vänt. Ha en skön dag nu.

  • Kison says:

   Ja jag har läst att det snöat lite här och var. Helt otroligt, snart inne i maj och det snöar.
   Ja, jag hoppas verkligen flygen kommer igång och enligt senaste nytt öppnat fler och fler länder upp så snart ska väl Sverige oxå kunna öppna helt även om det kan svänga fort igen. Håller tummarna för öppning iaf.

 2. Lotta J says:

  Halloj! Håller med Catrin,, utbudet i affärerna är tvärtom,, har letat vårskor till vår äldsta dotter men det finns bara sandaler så lång ögat kan nå, åsså typ converse-dojjor å det vill hon inte ha 🙁 men nu har det ändå slutat med ett par sådana, å hon blev nöjd trots allt 🙂 men visst e d skumt att det är snö ute å gladiatorsandaler till försäljning…grrr…
  Vilken härlig skola Alex verkar gå i!!! Massor av kreativitet och inspiration för en sån som mej som jobbar på förskola:) Har de ngn hemsida kanske?
  Ha en bra dag!! 🙂

  • Kison says:

   Sandaler i Sverige nu?? Vet att mamma letade sig blå efter sandaler till Alex denna tiden förra året men då hade det inte kommit in. Här borde det ju finnas året om då man faktiskt kan gå i sandaler större delen av året. Förra året när jag frågade efter sandaler i april tittade dom på mig som om jag inte va klok. Det va ju vinter!! Att sen folk badar och termometern visar på 25-30 spelar ingen roll. Det är vinter 😉

 3. Lotta J says:

  haha ja, är det vinter så är det 😉
  Nu kan nog mammsen fixa sandaler åt grabben lätt som en plätt 😀
  Varit på: din sko, sko punkten, eurosko, skorett, crispin mfl..sandaler som F*N!
  Den stora grejen iår verkar vara (till oss ladies då) sandaler med skaft,, alltså ett skinn-stövelskaft fast flip-flop ner till..rätt skumt, men säkert coolt till rätt kläder.

  • Kison says:

   Och jätte svettigt att bära här 😉
   Ja här går man inte efter temperatur utan vilken månad det är och april är fortfarande vinter eller kanske tidig vår.

 4. Ia says:

  Vinter med 25 plusgrader…jo, jag tackar jag!!!

  Skulle Din omgivning läsa min blogg idag så skulle väl snart bilen med bakknäppta tröjor i baksätet komma hit och jag skulle få låsa dörren och barrikadera mig under sängen…jag har nämligen duschat ute idag..i snöfall!!!

  Njut av värmen…sommarvärme!!!

 5. Sita says:

  Vilken dag kommer ni till Sverige igen? Kul att dom hittar på mycket i skolan. Kram

 6. Hebbe says:

  Mors,,ja du får njuta av sol och värme,,,här är det full vinter,blåsigt och ett jädrans snöande,,ska visst ge sig framemot kvällningen..
  Men inte vill väl du byta med mig,,eller? Haé Kram

Kommentera