Poserat

Åkte till Alex skola för mamma/barn fotografering. Jag trodde det skulle gå snabbt, ta ett typ passfoto och sen klart men icke. Vi skulle posera både hit och dit. Alex i mitt knä, Alex pussa mig på kinden, jag pussa honom, kramas, han stå bakom mig och krama mig, stå mitt emot varandra….En väldans massa foton tog dom. När det va klart åkte vi till Koctas (allt i allo butik) och handlade lite sen till kontoret. Alex, när han väl kom upp imorse skulle ha på kläder direkt och följa med pappa för han talade om för mig att han bestämt med barnen i området där att dom skulle leka idag. Så dom for iväg och efter fotograferingen hade han bråttom tillbaka. Kl 16 kom vi från kontoret. Spenderat hela dan där. Folk kommer och går så det finns ju alltid nån att prata med och idag fick jag prata (svenska 😀 ). En norsk tjej (Hej Victoria 😉 ) och hennes kompis kom förbi lagom till vi skulle käka lunch så dom käkade med oss och stannade sen kvar bra länge och tjattrade. Trevligt!

När vi kom hem stannade Alex kvar ute och fortsatte leka med kompisarna här. När han kom upp vid 19 blev det en rejäl skrubbning av honom, lite mat sen somnade han.

Idag va Sherlock Holmes invigning i tidningen. Har även fått bilderna av fotokillen och bjuder därför på både tidningsklipp och några foton där jag fastnade.

Det va det sen måste jag ju berätta att jag klämde mitt finger i fm när jag skulle fälla ner parasolet på balkongen. En stor skinbit hängde löst och blodet bara rann. Gjorde inte så ont när det hände så jag fattade inte att det blödde förrän jag såg min hand som va röd. Trodde ett tag jag skulle förblöda men ett batmanplåster gjorde susen 😉

Fick även veta idag på skolan att på barnens dag den 23e april ska dom ha dansuppvisning på Nazim Yilmaz high school i Oba sen den 29e ska dom ha uppvisning i hamnen 🙂 Ska bli så kul att se. Ser verkligen fram emot det. Då vi beställde vit skjorta, fluga och maggrejen va jag tvungen att fråga vad dom ska ha för byxor. Dom sa att det fixar skolan. Dom ska ha smoking dom små och sen sina höga hattar. Kommer nog bli en uppvisning att minnas. Nån av grabbarna får följa med och filma.

This entry was posted in Alex skola, Combi Sherlock. Bookmark the permalink.

20 Responses to Poserat

 1. diana says:

  Batmanplåster är superbra 😉

 2. Bettan/Caligo says:

  Herregud vad tjusiga Hasan och du var på bilden, ni ser ut som filmstjärnor. Jättefint.
  Kramis

 3. Carola says:

  Tjusiga bilder….och ni e ett tjusigt par..;).

  Här lyser solen med sin frånvaro….idag har det varit attans så kallt..längtar verkligen efter sol och värme nu..*L*

 4. Jessica says:

  Fina bilder!
  Och väldigt ovanligt att se dig i jeans 😛

 5. Sita says:

  God morgon. Riktigt kul verkar du ha. Men dansuppvisning för dom små måste vara något att minnas. Kram

 6. Hebbe says:

  Mors,Läckra bilder,,klart det ska bli kul att få se Alex som dansör..
  Min resa blev inställd,,så jag väntar nu till det ljusnar på askfronten..Haé Kram.

 7. Ama de casa says:

  Wow! BÅDE tv och tidningarna! Fränt 🙂

 8. Maria says:

  Gud va snygg du är på bilderna, din frisyr passar dig skitbra… vill du se vår blivande aningen porriga husvagn så har jag äntligen lagt ut bilder på den nu… Jag gillar den samtidigt som jag undrar herregud vad tänkte dom på ????

 9. Vad fina bilder pà er. Och snyggt klippt lugg!

 10. jenfan75 says:

  Vilka bra bilder. ja det låter som man skriver av varnadra för hur många såna kommentarer har du inte fått.

Kommentera