Fotografering

God morgon!

Idag ska vi iväg till Alex skola för mamma/barn fotografering. Papporna får inte va med. Vet inte varför men misstänker att dom ska göra nåt med bilderna inför morsdag som är här i maj nångång.

Annars har det inte hänt så mycket här. Varmt har vi, igår 26-27 grader och nu är det redan en bra bit över 20. Va på Hotel Kandelor igår kväll och käkade med några av tjejerna. Är mätt än. Deras buffé är ju helt underbar och jag gav mig inte ens på varmrätterna utan åt mig proppmätt på det kalla. Vi hade verkligen super trevligt.

När jag va där va Alex på kontoret och spelade spel på datorn samt lekte med barnen i området. Finns ett par barn i hans ålder vars föräldrar har nåt litet teställe bredvid kontoret.När jag kom dit igår eftet maten satt han vid ett bord där och målade med dom.

När vi kom hem kollade jag ”Så ska det låta”.Alex som va supertrött men inte ville sova satte sig och målade med fingerfärg. Nåt va han ju tvungen att sysselsätta sig med så han inte somnade en kväll då han får vara uppe länge så måste han ju va det oxå. När han va klar somnade han dock på två röda.

Han ligger fortfarande och sover och klockan är över 8 så han är nog riktigt trött.

Ha en bra dag alla!

This entry was posted in Alex, Alex skola, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

12 Responses to Fotografering

 1. Hebbe says:

  Mors,,det ser mörkt ut för min Cypern resa,,askan från Island ställer till det,alla flyg inställda lördag-söndag,,avvaktar besked,har is i magen.Haé Kram.

  • Kison says:

   Ja jäklar! Du skulle ju åka nu. Hoppas du kommer iväg. Här är en del fast. Hörde ett gäng svenskar igår på Kandelor som pratade om dom skulle komma hem idag. Det gör dom inte!

 2. Sita says:

  God morgon. Här är det resförbud nu. En bloggkompis skulle rest till Alanya idag o dotter med man till Egypten. Inget alls. Bara en massa sot o aska i luften här. Kramar

 3. Jenfan75 says:

  Oj har han ordentlig sovmorgon idag killen=)

 4. Ama de casa says:

  Gomorron!
  Här kom värmen och solen till påsken men har nu dragit iväg nån annanstans igen. Till er, kanske?
  Aja, den kommer nog i sinom tid 🙂
  Ha en braig dag !

 5. Pilla says:

  Vilka fina bilder fran invigningen! Hade varit kul att vara dar! Just nu ar det inte sa roligt att jobba som reseledare pa Cypern kan jag ju saga… Hysteriska gaster med tusen fragor. Pust.

 6. Hm..ja att inte papporna får vara med. Är säkert som du säger. Det är nått inför morsdag dem ska göra 🙂
  Hoppas nu att flygen får dra igång. Nästa vecka läste jag.
  Men dem som är fast i Turkiet gnäller kanske inte så mycket, inte skulle jag göra det 😉
  Kram

Kommentera