Bekväm

Jag gör det lätt för mig bekväm som jag är och länkar här till inlägget om senaste rapporten vi fick från Alex skola om hans utveckling. Då den vi fick hem idag ser exakt likadan ut sparar jag tid på att inte hehöva skriva allt igen. Lilla extra notisen va dock annorlunda. Denna gång skrev dom att han är mycket duktig på att använda sig av det dom lärt sig i det vardagliga. Han är uppmärksam och koncentrerad när historier berättas, när dom tittar på film, när fröknarna pratar… Han sitter still och lyssnar och kan efteråt lätt svara på frågor och återberätta utan problem.

Stolt mamma finnes här 😀

This entry was posted in Alex, Alex skola. Bookmark the permalink.

10 Responses to Bekväm

 1. Sita says:

  Jag skulle oxå vara stolt. Men för en bloggträff i Örebro. Vad blir bäst bowling lr bad. Kram

 2. Bettan/Caligo says:

  Jag gläds med dig, att ha en så lyhörd och och en god lyssnare till son. Sträck på dig,det är du värd.
  Kramis

 3. Stattinskan says:

  … jag sätter in piedestalen så att du får sitta där och trona som den, med all rätt stolta mamma du är ;-D
  Varmaste kramen

 4. Ama de casa says:

  Stolt – med all rätt 🙂

 5. Jenny says:

  Klart du ska vara stolt!!!

  Låter som han är både smart och väluppfostrad 🙂

  Kram kram

Kommentera