Pressa

Nu blev det precis en liten språkmixning igen. I 1,5 timme nu har Alex målat med fingerfärg. Jag joinade honom och vi hade riktigt roligt. Nu är han nöjd och ville titta på en film. Jag startade och efter reklamen ska man ju trycka play för att få igång själva filmen.

– Mamma, jag kan inte se filmen (han ska titta på sin portabla dvd så jag såg inte)

Jasså, e det nåt fel på den kanske?

– Nääää men du pressa ( engelskans press)  ju inte start

This entry was posted in Sagt av Alex, Språkmixar. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pressa

 1. Sita says:

  Haha. En liten slöfock till son. Orkar inte trycka på start. Kram

 2. Lotta J says:

  hihihi, skrattar gott då jag tänker på hur det kan bli med det språkliga ibland,,, jag var aupair i minneapolis i mitten på 90talet. En kväll skulle vi ut på krogen, vi (jag och flera svenskor) skulle på en klubb där åldersgränsen va 18 ist för 21! Jippi tänkte vi! Vi stod ivriga där i kön och fnittrade åt och med den läckra vakten. det blev vår tur och en efter en visade mina vänner sina leg,,upptäckte att jag glömt mitt!!! Just då var det min tur hos vakten varpå jag utbrister: – Shit!! I forgot my leg!! Vilket jävla pucko man e!! Hur dum får man bli????? ”-Fan, jag glömde mitt BEN!!!” Snacka om taskigt ordval!! Garvar iaf gott när jag tänker på´t 🙂 🙂

  • Kison says:

   *asg* Den va bra. Det måste väl gjort succé så du fick komma in ändå 😀

   • Lotta J says:

    jodå jag fick komma in 🙂
    Det det första vakten frågade då han hajjade att vi var från sweden var: ” ooh you´re from sweden,, do you shave your armpits (armhålor) or not?”
    svaret blev demonstrattion av ett gäng svenska,små-svetttiga, rakade armhålor 😉

Kommentera