Där fick hon

men tyvärr inte så hon teg. Finns nog inget som kan få tyst på grannkärringen. Efter vi målat med fingerfärg kollade Alex på film medans jag städade upp. Sen bakade vi en sockerkaka och medans den stod i ugnen kände han att han det började spritta i benen och ut ville han. Har iaf fått njuta av att ha honom hemma ända till kl 13 och det hör inte till vanligheterna. Ut gick han och jag lovade att ropa när sockerkakan va klar. Det gjorde jag och upp kommer han med 3 kompisar. Jag ger dom varsin bit och varsin liten fanta (la porta)  på plastflaska. Ut far dom igen och sätter sig här utanför och smaskar. Dom lägger dom tomma plastflaskorna på marken vilket dom såklart inte ska göra. Iaf grannkärringen ser detta och skriker  till Alex att plocka upp dom och gå till soporna med dom. Helt rätt, dom ska i soporna men hon kunde sagt det vänligt. Hon hade inte behövt skrika som en rabiat. Då tände jag till och sa till Alex att säga till henne att plocka upp plaströren hon dyngade ut från balkongen häromdan och som fortfarande ligger i rabatten. Jag visade honom var dom ligger och han sa detta till henne samtidigt som han pekade på rören.

Haha gissa om jag började skratta och hon blev paff och svarade bara…Allah Allah

Du din idiot tänkte jag, Allah finns inte och kommer inte plocka upp din skit.

This entry was posted in Alex, Grannar. Bookmark the permalink.

20 Responses to Där fick hon

 1. Bettan/Caligo says:

  Ha, HA, Där fick hon så hon teg,inte hade Allah hjälp henne att plocka skräpet efter sig. Du är så jäkla rolig att läsa när du blivit upprörd över något, man ser allt framför sig.
  Ha det gott

 2. BRA! Surkàrringar ska sàttas pà plats.

 3. Sita says:

  Så bra att han sa till henne. Kram

 4. Aurora says:

  Men det vet du väl att Allah är stor 😉 Vi hade en kvinna som blev tillsagd av doktorn efter det 9:e barnet att hon inte fick skaffa fler barn. Det var risk för hennes liv. Då säger mannen att det bestämmer inte de utan det är Allah som gör det. Kvinnans liv var tydligen inte så mkt värt för mannen. Kram

 5. Lena says:

  Bra där ! Heja dig och Alex! Gillar inte när vuxna ger sig på barn när de inte kan sköta sig själva!

  • Kison says:

   Nej verkligen inte. Hon, Vi alla vuxna ska ju föregå med gott exempel och det som jag blev mest förbannad på va att hon skrek argt direkt. Inte bad vänligt. Barn är inte dumma och förtjänar respekt precis som alla andra.

 6. Eva Birgitta Stenby says:

  Du så bra bra… trevligt att følja dina dagar med barn och dammråttor…Eva.

 7. Ama de casa says:

  Grannsämja är så fint 😉

 8. Carola says:

  Ja usch ja…grannar ska man hålla på en armslängd avstånd iaf så gott det går…sen FINNS det ju undantag åxå…men de är sällsynta…fy så jobbigt med en sån granne..

 9. Anna says:

  ha ha de var bra gjort, min granne i Turkiet hon kastade ner vatten på våran balkong dagligen, kul när man hade tvätt där.
  Våran balkong var på 25kvadratså den gick mycket längre ut än hennes balkong men de brydde sig inte hon om, grrrrr
  Anna

  • Kison says:

   Nä ibland tänker dom inte längre än näsan räcker. Vår grannkärring har flera gånger hängt ut droppande mattor så vår tvätt som hänger på tork blir dyngsur.

 10. Ia says:

  Bra gjort 😀 😀 😀

Kommentera