Stor och Liten läser och jag är lyrisk

Nu på morgonen satt vi på balkongen hela lilla familjen. Alex hade fått en bok om vulkaner i skolan igår och den har han bläddrat i jag vet inte hur många gånger. Han satte sig i sin pappas knä och så läste dom boken tillsammans. Vet inte vem som lärde sig mest men det kom flest ”aha och wow” från hans pappa 😉

Det fanns inga dinosarieskelett på muséet igår där Alex va med skolan 😉 Han talade om det för mig men sa att dom tittat på gamla saker och att det hade varit ganska intressant. 

 En underbar nyhet för mig, som fått mig helt lyrisk är att Slash äntligen haft release på sitt soloalbum nu i veckan and I´m in heaven. 😀 Här kan ni lyssna på hela skivan. Tummar upp från mig, helt suverän särskilt spår 11 och 12, mina favoriter men det finns egentligen inte en dålig låt på hela plattan. Ett bra gäng han fått ihop där. (Alanya Sofie, du kommer nog gilla detta)

http://www.dailymotion.com/video/xdaq37

Nu ska jag göra mig klar och följa mina grabbar…

God morgon och trevlig lördag!

This entry was posted in Familjeliv, Musik. Bookmark the permalink.

10 Responses to Stor och Liten läser och jag är lyrisk

 1. Ama de casa says:

  Det är ju bra att dom lär sig nya saker båda två 😉
  Gomorron!

 2. Ia says:

  Spår tolv tyckte ju till och med jag var bra 😛

 3. nettan says:

  jojo har fått ögonen på heroin daydreams?? heter den så o läser som en tok olyssnar på de låtrna på youtube o e helt frälst så jag fick vackert beställa hem dirt också,,, hon som bara hållt på med asiatpop,,,, hehe

  • Kison says:

   Heroine Diaries med Nikki Sixx menar du? Den har jag läst, är bra och ett under att den mannen lever men The Dirt är bäst, ett under att dom lever oxå ;-). Gillar hon dom tipsa henne om Tommyland med Tommy Lee (trummisen i mötley), den läser jag nu och är snart klar, helt ok bok sen är Slash bok oxå grymt bra. Ävem Lemmy Kilmeister (Whiteline fever) från motörhead är ok och efter Tommyland ska jag ge mig på Aerosmiths biografi och Ozzy Osbournes ligger under bevakning tills den släpps. 😀
   Jag slukar allt sånt 🙂

 4. Sita says:

  God morgon. Hoppas ni får en bra dag. Här är det mulet idag. Kram

 5. Sofie says:

  Ja, den var helt ok. Lyssnade inte igenom allt. Men jag tycker det är härligt o sätta på hög volym o bara lägga sig ner o slappna av. Då passar sån musik! =)

  Kram

Kommentera