Lite mysigt

Har vi haft det idag…Det blev minigolf sen gick vi till strandlekparken/träningsredskapen där vi va bra länge. Alex lekte i parken. Han är ju så social och fann många nya vänner varar 2 svenska barn sen testade han alla träningsredskap. Jag och Hasan hejjade mest på. En kompis till Hasan som jobbar på 3ans strand kom förbi, tjöta en stund och bjöd på kaffe och apelsinjuice. Avslutade med glass på glasscafét innan vi gick till kontoret och senare hem.

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

10 Responses to Lite mysigt

 1. Ama de casa says:

  Wow! Ser ut som han har talang… Det finns fina pengar att hämta i golf 🙂

  • Kison says:

   Haha ja han har en…eh…orginel spelstil om man säger så. Ny Tiger Woods kanske, golfmässigt då…inte vad gäller privatliv 😉

 2. Lena says:

  Åhhhh vad härligt det ser ut! Sitta ute i solen och äta glass. Här i Svea sitter jag inne vid brasan med en kopp värmande te….Är som den sämsta höstdag idag!

 3. Mathilda says:

  Han är så häftig i sin slash t-shirt lille Alex. 🙂

  • Kison says:

   Jag försökte sätta på honom en annan imorse men icke. Slash skulle han ha och imorn med har han bestämt så den fick åka i maskinen direkt 😉 Han vet vad han vill och är inte rolig att tas med om han inte får det han vill men så länge det bara gäller en t-shirt är jag inte svår att göra honom till viljes. 😛

 4. Sita says:

  Härliga bilder. Kramar

 5. jenfan75 says:

  Härligt med en sån dag=)

Kommentera