Märks det?

Märks det att jag är otroligt bloggtrött? Händer ju inget spännande alls här just nu. Grannkärringen va i farten igår igen med att skaka mattor över vår balkong. Hade precis gjort en kaffe och satt med den på balkongen när hon börjar skaka och all hennes skit virvlar in till oss och ner i mitt kaffe. Trodde jag skulle få ett frispel. Ser att hon har vita rentvättade gardiner hängande på lilla balkongen. Hänger så pass långt ner över vår så där såg jag min chans. Dom va inte vita länge till *hehe*. Ingen vitlök denna gången, för lätt att tvätta bort. Nä, här blev det en blandning av sånt som luktar apa efter en stund i solen samt är väldigt svårt att få bort om man inte har galltvål och det har inte hon 😀 Sunkiga trash e vad dom är, grottmänniskor. Rätt vad det är slänger hon ut 2 grå plaströr. Ser ut som rör till dammsugaren fast lite större, som rör till handfatet. Ut hivar hon dom så dom hamnar i rabatten. Vem fan tror hon ska plocka upp dom? Hur dum är det tillåtet att va??

Fredag idag och oftast på fredagar är det Alex som väcker tuppen och det första han säger är…Ikväll får jag vara uppe läääänge! Ja det får han men att vakna kl 06.10 är kanske inte det smartaste sättet att klara hålla sig vaken läääänge på kvällen. Sötisen 😛

I tisdags hade dom picknick i skolträdgården. Mycket kul enligt Alex. I veckan har dom pratat om dinosaurier och ska idag besöka museet här och kolla dinosaurieben. Vi har varit där 1000 gånger (i trädgården där man kan promenera runt, finns även påfåglar som struttar runt) och där finns mest gamla stenar och inga dinosaurieben. Idag ska dom antagligen gå in på museet och där har vi inte varit. Tror inte det finns några dinosaurieben där heller 😉 Alex ser iaf fram emot det.

Molnigt här denna morgon men det börjar bli fler och fler blå fläckar på himlen så kanske klarnar det upp.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Grannar. Bookmark the permalink.

16 Responses to Märks det?

 1. Stattinskan says:

  Här är en till som är lite bloggtrött …
  Att du vågar smeta ner hennes gardiner, haha … Hoppas det inte dimper ner mer avfall uppifrån ..
  Kramar

 2. Lotta J says:

  hihi, läser dina inlägg om besvärliga grannkärringar å tonårs-bravader och Alex sköna kommentarer 🙂 Riktigt najjs blogg att följa!! 🙂 🙂
  Tack för en härlig blogg!!!

 3. Rickard says:

  En fråga från en som är lite nyfiken:

  Vad är en ”blandning av sånt som luktar apa efter en stund i solen samt är väldigt svårt att få bort ..”?

  🙂

  • Kison says:

   Mjölk luktar apa efter en stund i solen, matolja och tomatsås är fan så svårt att få bort…där har du en blandning du kan använda på ev bråkiga grannar 😉

 4. Sita says:

  Hit till oss kom solen kl 16. Kramar

  • Kison says:

   Här kom den nån timme efter jag skrivit inlägget så vi har haft en fin dag. Hoppas den kommer tidigare till dig imorn.

 5. jenfan75 says:

  Ja nog kan man få sig ett gott skratt när man läser din blogg.
  Men det är ju lagom roligt när grannen danmar mattorna så det flyger ner i ens kaffe.
  Har ni inga mattställningar sär man piskar dom??

 6. Hanna says:

  Jäkla skitkärring!! Ge dom va dom tål;)

 7. Ama de casa says:

  Hahaha! Nu är det KRIIIG!!!
  Jag är inte bloggtrött direkt, men har ju folk här som gör att jag inte har den tid som jag brukar ha för bloggen…
  Måste säga att det är roligare att ha för mycket att göra typ dygnet runt, för att hinna med bloggen 🙂

Kommentera