Fullt

När Alex kom upp efter lek ute la han sig på soffan och bad att få choklad. Då Hasan va på väg hem med mat sa jag att det får han efter maten.

– Få jag äta hu mycke jag vill då?

– Ja det får du

När maten kom fick han i sig 2 kycklingspett, ris och några pommes. Efter maten låg han och pöste i soffan. Jag såg hur proppmätt han va men hämtade en liten skål med ”chokladrunda” som han kallar mjölkchokladpluttarna man kan köpa i lösvikt i Sverige. Visade honom och…

– Vill du ha choklad nu efter maten?

– *rap* Ehhh nej tack *rap* men du kan ställa dom på bodet *rap* om jag kanske vill ha sen *rap* *pust*

Nu nästan 1, 5 timme senare står skålen med orört innehåll kvar på bordet. Kanske får han i sig nån men det lär inte bli många. Dessutom går ögonen i kors på honom så jag blir inte förvånad om han slocknar vilket ögonblick som helst.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

6 Responses to Fullt

 1. Anna says:

  Ha ha dim mat måste varit supergod när han inte en orkar sitt godis,bra betyg de.
  Han vaknade väl tidigt idag så de blir en tidig kväll.
  Ha de bra! Anna

  • Kison says:

   Nja, nu va det inte min mat så jag kan inte ta åt mig äran utan take away från en restaurang och ja, han somnade ganska tidigt.

 2. Sita says:

  Haha han är toppen. Hoppas kunna träffa er någon gång. Kram

 3. MariaD says:

  Eftersom jag inte har så mycket vettigt att säga förutom att Alex verkar var en jättekul liten kille, så heter chokladen Lysmelk. Och jag håller med, den är jättegod!

  Hälsningar MariaD

Kommentera