Strand och berg

Igår va det riktigt varmt här. Va nere på stranden någr timmar och jag svettades men att bada lockar inte. Det är kallt enligt mig. Hasan ringde och frågade om jag ville följa med till Kadi Pinari där han skulle reka lite för ev annan tur med jeepsafarin. Så upp i bergen åkte vi.

Ner här, mot huset där nere klättrade vi. Floden rinner där nere. Hade jag vetat att vi skulle klättra hade jag inte valt mina flip-flop. Kameran kom inte med på klättringen och tur va kanske det 😉

Ser ni vad jag ringat in längst upp i mitten?

Vi zoomar! En moské som sticker upp. Där det finns en moské finns det en by. Jag tyckte det va öde där vi va men dom måste bo helt off.

I en smutsig fiskodling utan fiskar fanns massa kväkande grodor. Det kryllade av dom.

 

 

This entry was posted in Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

20 Responses to Strand och berg

 1. Ama de casa says:

  Vilken härlig utflykt och vacker dag 🙂

 2. Jessica says:

  Åter igen helt underbara bilder 🙂

 3. Väldigt fina landskap och väldigt likt den spanska naturen.

 4. Så grönt och härligt.
  Tycker att det är fint upp i bergen.
  Ha en härlig Tisdag.
  Kram M

  • Kison says:

   Visst e det fint där uppe. Särskilt sommartid när allt bara är torrt här nere och det fortfarande är grönt där uppe och svalt framför allt.

 5. Lotta J says:

  åååh vad det ser ljuvligt ut, fantastiska omgivningar!
  vädret ser åxå riktigt kalas ut 🙂
  här i gävletrakten skiner solen fr en klarblå himmel å plus 6 på termometern,, våren e på g även här.

 6. Natasa says:

  hej, jag ska snart flytta ihopa med min pojkvän i marmaris, men undrar hur dina vänner ser på dig och din vardag hemma i sverige. min största fruktan är att jag inte känner någon där o blir hemma sittande själv..jag har ingen utbilding så chansen är kanske inte den största att få jobb där nere. men tror du kan kan klara sig på en lön på 250-300 euro på 2 pers?

  tack för en så fin blogg

  • Kison says:

   Mina vänner ser inget konstigt alls i min vardag. Det är inte så stor skillnad på min vardag här som en vardag var som helst i världen. Det finns en hel del svenska tjejer i marmaris. Bl a Hannah som kommenterar här hos mig.
   Har ju ingen aning om vilka utgifter ni kommer att ha. Hyra, el, vatten, telefon, mat… så jag kan inte svara på om ni kommer klara det eller inte. Du får sätta dig och räkna på vilka utgifter ni har och sen se om ni klarar det. Vi skulle inte klara oss på det.

 7. Bettan/Caligo says:

  Hej!
  Har nu läst allt vad som hänt sen torsdag.
  Vilken lyckad påskfest,söta var dom små kycklingarna, god påsklunch och massor av påskgodis, nu har du skapat en tradition.
  Skåne var underbart, vädret hade kunnat varit bättre, men vad gör det bara man får träffa dom små liven. Kommentaren från 8åringen: Du köper alltid sånt jag gillar. (wct-jacka) 4-
  åringens kommentar: du är cool farmor. 2-åringens kommentar: Vilka fina fötter du har!
  Klart man blir superglad.
  Så nu tillbaks till vardagen.
  Kramis

 8. Sita says:

  Härliga bilder. Kram

 9. Hanna says:

  Kul med en liten utflykt. Själv har jag bokat resa hem till Umeå och ska även stanna till hos syrran i Stockholm. Det ska bli sååå kul!!
  Kram:)

 10. catrin says:

  Vilka vackra bilder , o så grönt o fint. Får nog bli en safari tur i maj.

Kommentera