Fredag

Glömde visst skriva här igår. Inte för att det hände så mycket så jag hade något att skriva om. Jag tog en strandfri (!!) dag och kvastade iväg till Metro och shoppade sen blev det ett röj här hemma så vi kan ha en lugn och skön helg.

Idag ska inte Alex och dom iväg på nån fieldtrip som dom brukar varje fredag. Har inte fått hem nåt papper jag ska skriva på iaf på att han får följa med. Förra fredagen hade dom besökt gamla mäniskor berättade han. Nåt ålderdomshem. Hade ingen aning om att det fanns här. Trodde släkten tog hand om dom äldre. I måndags hade dom med sig salta pinnar som dom byggt med och sen fått äta upp. I tisdags 3 plastskedar som dom målat och gjort nyckelpigor av och i onsdags 1 kokt ägg men när jag frågat vad dom gjort med dom säger han att dom inte gjort något (hm?).

Någon som blev lurad igår? Jag klarade mig från att bli lurad och lurade inte någon heller. Idag blir det stranden.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

14 Responses to Fredag

 1. Sita says:

  God morgon o glad påsk. Hos oss på jobbet försökte fackordförande att lura oss, han skrev på en lapp att resan vi ska på blivit felbokad. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja nu skiner solen,,vi firar påsk hemma hos mig i Skutskär,,barnen har mycket spring i benen nu på morgonen,,Ha en riktigt Glad Påsk..Kram.

 3. Ia says:

  Tittar förbi och önskar Dig en glad påsk!!

  I Sverige är det på väg att bli en fantastisk långfredag…solen är framme och värmer redan…idag får sig snön en rejäl match 😛

  Ha det gott iv ärmen för det har jag kollat att Ni ska få 😀

 4. Stattinskan says:

  Jag är fortfarande lika imponerad av Alex skola … Jag tycker de har ett himla kreativt upplägg! Jag har varit så dålig med att blogga och kommentera … det är völ vårtröttheten. Läst har jag i allafall gjort!
  Glad och låååång fredag till dig!
  Kram

  • Kison says:

   Du är inte ensam om att va dålig på att uppdatera och kommentera. Tycker många är i en svacka nu.
   Glad Påsk på dig!
   Kram!

 5. Ama de casa says:

  Jag blir ALDRIG lurad!
  I alla fall erkänner jag det inte… 😉
  Glad Påsk och ha en skön dag på stranden!

 6. Jessica says:

  God morgon!!
  Jo jag blev lite ”lurad” av barnen på jobbet.
  Men det var inte så allvarliga saker, det var mest;
  – Jessica titta ut det står en elefant på gården.
  – Jaha gör det, då måste jag bara titta ut 😀
  – April april…sa dem sen i kör.
  Haha, ungefär så höll dem på igår.

  Glad Påsk på dig!

 7. Gun says:

  Jag blev inte lurad vad jag vet i alla fall. Har inte ens kollat i tidningarna om de försökt luras.

  Glad påsk!:)

Kommentera