Noll respekt

Alltså, komunen här visar noll respekt för oss och våran påskpicknick vi ska ha på lördag. Kolla här bara…

Vet att jag såg i lördags att dom höll på att greja i ena hörnan men tänkte inte mer på det. Ser sen detta när jag kommer ner igår. Idag ser det likadant ut med en liten förbättring. Här…

…har dom fyllt igen. Ah bådar gott inför lördag tänkte jag. Massa arbetare på plats imorse. När jag och Pia sen gick efter 3,5 timme hade det inte hänt något och helt folktomt va det. Vi rekade lite och kom på att vi kan nog va där. Visar dom oss noll respekt genom att gräva upp hela vårt picknickställe kan väl vi visa lika lite respekt genom att ha picknick på deras arbetsplats 😉 Kan vi ändå inte va där har vi en plan B.

This entry was posted in Allt & Inget, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

20 Responses to Noll respekt

 1. Pilla says:

  Nämen va fan!?!?! Läser inte kommungubbarna era bloggar??? 😉 Hoppas ni får en underbar picknick! Kram Pilla

  • Kison says:

   Nä dom gör väl inte det 🙁 😉
   Så konstigt. Dina kommentarer hamnar alltid i min skräppost?? Oftast kikar jag där men ibland får jag 80-120 spam på 1 timme och då kollar jag inte dom för då vet jag att det är just spam men man vet ju inte om nån av dina kommentarer hamnat där då nångång.
   Ha det gott, kram!

 2. Monica Lindgren says:

  Hallå där!

  Vilka taskiga arbetare =)

  Vad grönt och fint ni har det, här har vi massor av snö fortfarande.
  Undrar om det kommer att hinna tina bort innan hösten kommer igen. =9???

  Sitter nu varje dag och planerar för en tripp till alanya i höst igen, och denna gången får jag inte missa dig. Får be om ditt telefonnummer innan ja åker så jag kan ringa dig.

  Ha det gott å sola å bada för mig med.

  Monk@n i Umé

 3. Ama de casa says:

  Den som gräver en grop åt andra…
  När ni kommer på lördag så är nog groparna fyllda med gräv-arbetare 🙂

 4. Tarvligt 😉 dom kunde hört med er först 😉
  Ha det så bra, Kram

 5. Sita says:

  Hoppas ni kan vara där. Kram

 6. Bettan/Caligo says:

  Ni kommer att få det jättetrevligt, ser att det finns små grönplättar så det blir nog bra.
  Bra att du visar Alex att du står för det du säger,ungar tror att dom kan lirka med oss,så du är ett föredöme. Önskar er en TREVLIG PÅSK
  vi åker ner till Österlen i Skåne till sonen med fru och tre av våra sex barnbarn i fem dagar.Kram

  • Kison says:

   Å va mysigt att åka och hälsa på barnbarnen och skåne, där är det väl snöfritt och ganska många plus nu. Hoppas ni får det toppen härligt.
   Ja, puh vad dom kan dom små. Det är inte alltid lätt att stå emot smickrande ord och bruna ögon som tittar så sött på mig men att ge efter ger fel signaler. Då lär han sig bara att det är ok att göra fel för mamma blir arg/besviken men inget händer. Idag va han dock så punktlig så punktlig och massa beröm fick han för det så han växte en meter av stolthet.
   Trevlig Påsk på er med, Kram!

 7. Hebbe says:

  Vilka jädrans marodörer,,men ni fixar till det ändå..Ja än är det mycken snö kvar..Haé Kram.

 8. Det där är i fullt picknick skick tycker jag. Lycka till!

  • Kison says:

   Ja för vuxna men kanske inte för små klåfingriga barn som ska pilla på allt 😉 Uppgrävda jordhögar med kablar i…aj aj 😉

 9. Pilla says:

  Sv: Vad konstigt! Undrar om det kan vara pga min mailadress jag skriver in här, jag vet att min kusin får alltid mina mail i sin skräppost. Testar att skriva min hotmail-adress nu, får se om det beror på det!

  • Kison says:

   Nope! Denna hamnade oxå i skräpposten 🙁 Skumt!
   Vet att en del andra hamnat där men då har det räckt att jag klickat ”inte skräp” så har dom kommit rätt hädanefter, inte dina kommentarer dock.

Kommentera