Inte hänt sen han va bebis

Jag sa till Hasan innan han och Alex stack iväg att inte komma hem senare än 18 då Alex behöver ett rejält bad samt att jag visste att han kommer va så trött då han kom sent i säng igår och vaknade tidigt imorse sen massa lek ute. 18.30 kom dom hem och jag såg på Alex att han va helt färdigt. Ögonen rullade i skallen på honom. Dessutom lite ledsen för han hade trillat och skrubbat kinden. Typiskt när han är trött, då snubblar han och lever runt som ett litet fyllo 😉

Satte honom i ett bad och han höll på att somna när jag tvättade hans hår. Han va så avslappnad så hade jag inte hållt i honom hade han drunknat. Maten va klar så direkt efter badet skulle han äta men han va så trött så han halvlåg i soffan med slutna ögon och jag fick mata honom. Han orkade knappt tugga. Svepa av tänderna på honom fick jag oxå göra medans han låg i soffan fortfarande blundande. Sen sa det bara pang så va han borta.

Att han somnat så, nästan i badet och mitt i maten har inte hänt sen han va bebis. Då kunde han då och då somna på skötbordet efter ett bad. Mitt i maten har oxå hänt. Lille plutten så trött. Nu kommer han sova gott och jag tror inte han kommer vakna så tidigt imorn då han har en del sömn att ta igen men man vet ju aldrig. Kanske bäst jag oxå nattar mig hyfsat tidigt men jag som är så kvällstrött så är det nog inga problem.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

6 Responses to Inte hänt sen han va bebis

 1. Sita says:

  Ha det gott. Kram

 2. jenfan75 says:

  lillgubben så trött .Ja jag har nog varit likadan dom senaste dagarna. Snacka om totalt färdig.

 3. Ama de casa says:

  Det tar på krafterna att vara ledig 🙂
  Gomorron!

Kommentera