Glöm inte släcka ner

Ikväll kl 20.30 släcker vi ner 1 timme. Vi ska på middag hos en kompis till Hasan. Det är den killen vars son Yusuf, oxå 5 år som Alex träffar då och då och leker så bra med som vi ska till. Så innan vi sticker kommer jag släcka ner allt. Dom har tjatat en evighet på att vi ska komma till dom på middag men det är inte lätt att få ihop nåt då Hasans kompis oxå jobbar 24/7. Först skulle vi va där kl 20 men det hade varit alldeles för sen för Alex även om han brukar va upp lite längre på lördagar oxå så 19 blev det nu. Undrar om jag ska kräva att vi släcker ner under middagen 😉

 

Nu på fm, runt halv 10 ska jag och Alex iväg och klippa oss sen träffa Joanne och Senay. Det kom en åskskur här igår på sena em men nu är det klart igen och solen skiner. Får väl se om det blir stranden eller lekparken. Det är även loppmarknad på restaurang Filika som ligger precis vid stranden så kanske svänger vi förbi där en sväng och kikar lite.

Go´morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Glöm inte släcka ner

 1. Ama de casa says:

  Hahaha! Klart du ska kräva att det släcks ned under middagen! Om matlagningen pågår så hoppas jag dom har gasspis 😉

  • Kison says:

   Ja gasspis har dom med all säkerhet. Tror dock inte dom kommer släcka ner men kör jag efter svenska klockan så blir det 21.30 och då är vi nog hemma så får om göra som dom vill 😉

 2. Jessica says:

  Go´morgon!!
  Japp här ska släckas ner.
  Hoppas ni får en mysig kväll med gott sällskap och god mat 🙂

  Kram

Kommentera