Suck och stön

Vaknade kl 6 av att den där elgrunkan som piper förskräckligt högt varje gång elen försvinner. Omöjligt att somna om. Först nu, för 10 min sen fick vi tillbaka elen. Suck och stön så irriterande. Avskyr dessa elavbrott. Det är ju tur det är ljust på mornarna nu så jag kan få på Alex kläderna rätt.

Molnigt här idag, 19,2 grader. Fika med tjejerna på schemat!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Suck och stön

 1. Lotta J says:

  God förmiddag!
  Vi har ju åxå en liten (eller stor) -04 här hemma(Molly), hon går ju hos dagmamma nu, men ska ju börja förskoleklass (6års på skolan) efter sommaren,, hur gammal är turkiska barn då de börjar skolan? Alex är väl inne på sitt andra läsår i skolan nu?

  • Kison says:

   Nä Alex går nu i förskolan, 6 års grupp fast han är 5. Dom går blandat 5 och 6 åringar. Gjorde ett ”test” innan skolstart för att se vilken nivå dom låg på utvecklingsmässigt samt beroende på när på året man fyller. Så han kommer börja första klass till hösten och då kommer han va 6 år så ett år före Sverige.

 2. Lotta J says:

  okej 🙂
  Han blir nog riktigt hårdrock i hatten:) 🙂

  • Kison says:

   Haha säkert men meningen är nog inte att han ska se ut som Slash utan mer prydlig med vit skjorta, fluga och det där magbandaget som jag kallar det 😉

Kommentera