Påskpicknickplanerarträff

Måste va världens längsta ord eller det blev det nu…

Har nu varit och fikat med tjejerna samt planerat vår påskpicknick vi ska ha nästa lördag med barnen. Ett litet knytkalas med diverse godsaker i både matväg och godis till barnen. Nån lek, äggkastartävling för barnen mm. Mamma skickade ju ner lite olika påsksaker, bl a fjädrar som vi får klura ut vad vi ska göra med. Klä en palm kanske? Jag får googla. Ska bli så mysigt och något vi alla ser fram emot.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

10 Responses to Påskpicknickplanerarträff

 1. Ama de casa says:

  Redan planeringsträffen ser ju jättetrevlig ut 🙂

 2. Lena says:

  Låter trevligt med påskpicknicksparty! Måste ge dig stort beröm för att du uppdaterar din blogg så ofta, och jättekul med foton! Vet inte om det blir någon pick nick här i Svea i påsk …….men hoppas på lite sol å då är vi så sugna på att få vara ute!

 3. Sita says:

  Trevligt ni har där nere. Kramar

 4. Jessica says:

  Att planera, bara det är ju skoj 🙂
  Och jag tror ni kommer få en jätte mysig påskträff tillsammans!

  • Kison says:

   Ja jag tror det kommer bli lyckat. Synd att inte du kan va med men det går fler tåg och tack igen gör erbjudandet ang påskäggen. Så gulligt av dig. Kram!

 5. catrin says:

  O vad trevligt ni ser ut att ha det i solen. Det blir säkert en kanon trevlig påskpicknick. Nu är det beställt här o jag ser fram emot 12 maj då vi kommer till Alanya. I år ska det bli en safari tur o inte bara kleopatra beach. Ha det gott.

Kommentera