Rolig solbränna

Jag har en mycket rolig solbränna. Såg igår när jag kom hem att jag är helt vit runt ögonen efter solglasögonen. Brukar bli lite vit men inte såhär mycket. Nya solglasögonens fel. Bestämde idag att dom får åka av en stund samt att jag tog dom andra nya paren. Idag åkte även linnet av så bikiniöverdel och shorts blev det idag så magen fick lite färg oxå men fick jag av solglasögonen? Inte då (kan inte va ute utan dom) så nu ser jag än värre ut. Dessutom har jag lugg så pannan är ju oxå vit. Katastrof, jag är brun  i nedre delen av ansiktet och vit resten. Ser  urfånigt ut.  Kan väl säga att hela jag är liksom randig. Vit på övre halvan av ansiktet, brun på nedre, lite vit på halsen, brun på armar och bröstkorg, ganska vit mage, lite färg på låren och lite mer på vaderna och fötterna. Vänder man då på stegen så är det väl lite mer jämnvitt överallt. Lite brun på axlarna men resten är ganska vitt.

Varmt varmt varmt har det iaf varit. t om så jag och Joanne gnydde lite emellanåt men bara tanken på att stoppa fötterna i det enligt oss iskalla vattnet fick tyst på oss.

Imorn blir det fika med tjejerna så då ska jag hålla mig undan solen eller iaf sitta med ryggen mot den.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to Rolig solbränna

 1. Ama de casa says:

  Men kom igen! Bildbevis, tack!
  🙂

  • Kison says:

   Asså, du vet väl hur en zebra ser ut?? Du som varit över hela världen har säkert mött en irl, det har ju t om jag 😉

 2. Sita says:

  Tänk om man finge lite solbränna. Kram

 3. Aurora says:

  Panda upp till och Zebra på kroppen?

 4. Ia says:

  *skrattar gott* Min svärdotter brukar kämföra mgi med ett tvättbjörn eller Panda på somrarna 😛 Som tur är så är jag ju alltid beklädd med glasögon så det blir inte riktigt lika tydligt på mig 😛

  Härligt att Ni har så härligt väder….såg att Ni på lördag skulle få en riktigt kanondag….hoppas det stämmer 😀 😀 😀

 5. Ama de casa says:

  Hahaha!
  Visst har jag stött på zebror. Till och med utfört etnologiska studier på hur dom uppför sig i hägn. Ett ganska trist ”jobb” och svårt! Tänk dig att se skillnad på 13 zebror på vintern i dåligt ljus…
  🙂

Kommentera