Ett efter ett åker klädesplaggen av

Det började för ganska många veckor sen. Då fick dom otroligt bleka vinterfötterna känna på solens värmande strålar. Sen gick man steget längre och vek upp jeansen så vaderna fick sitt. Långärmade koftan åkte av då och då så överkroppen fick lite solränder efter t-shirt/linne. Idag fick hela benen sol då jag hade shortsdebut. Blir det lika fint imorn är det jag som har bikinipremiär. Finns ju dom som legat i bikini flera veckor redan men jag som är så frusen av mig har ingen brådska. Känner dock nu att solbrännan behöver jämnas ut. Vit som vaniljmilkshake på magen och som mjölkchoklad på armarna.

Idag har (är) det så skönt här (22 just nu). Helt vindstilla och vattnet va så lugnt och klart. Perfekt för ett bad om det inte vore för att det fortfarande är svinkallt enligt mig.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to Ett efter ett åker klädesplaggen av

 1. Mamma says:

  Låter härligt med 22 gr. Här har det regnat hela dagen men ska bli bättre. Och det gäller att se det positivt – dom få snöhögar som är kvar försvinner i en rasande fart……….
  Puss !

 2. Jessica U says:

  Ingen risk för bikini för dig imorgon, det ska bli regn i Alanya några veckor frammåt 😉 Haha

 3. Sita says:

  Här har det snöat hela dagen. Kram

 4. Ama de casa says:

  Oj – det är rena rama stripteasen där hos dig 😉

  Här lättade dimman, men blev kvar som moln…

 5. Linda says:

  Ah va gott jag vill ocksa inviga bikinin for iar! Men bada ar jag ocksa alldeles for feg for att gora!

  • Kison says:

   Ja här badas inte än. Mitten på maj badar jag frivilligt första gången. Innan dess kan jag doppa fötterna och skvätta ner mig lite, sk kärringdopp 😉

Kommentera