Spikat

Låg och gottade mig på stranden innan när mamma ringde för att tala om att det blir Paris över midsommar (tor-sön). 😀 Biljetterna är bokade. Det blir Jag, Alex, mamma och min mormor som åker och det ska bli så mysigt. Alex kommer bli eld och lågor när han får veta. Han är ju så förtjust i min minsta kusin Marie (10 år) och att få åka och hälsa på henne i Paris är ju stort såklart.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

16 Responses to Spikat

 1. Hanna says:

  Å va härligt!!!! Skulle verkligen vilja åka till Paris men det får bli när Kaan är lite större:)
  Ni kommer säkert få en underbar resa å va kul att din mormor är så pigg att hon kan följa med!!

 2. Linda says:

  Ah vad roligt!! Bra present du fick! Jag vill ocksa aka till Paris…fusk fusk 😛

 3. Sita says:

  Lyckans ost. Jag vill oxå dit. Kram

 4. Ia says:

  Men…finns det några midsommarstänger i Paris???????? 😉

 5. Ama de casa says:

  Åh vad härligt! Låter ju helt tippentoppen!

  Vi var i Paris ifjol, just efter jag hade börjat blogga. Om du vill ha en förhandstitt på MonaLisa så kan du titta här:

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.8912665

 6. Camilla says:

  Vad kul,Verkligen ngt att se fram till! Har aldrig varit i paris men skulle gaerna vilja se staden en gang. Jag aelskar att resa men det blir lite daligt med utlandsresor naer jag bor haer. Det blir att semester och pengar laeggs pa resor till att besöka familjen i sverige istaellet.

 7. Anna says:

  Åhhh vilka lyllosar, själv har jag varit där men vi hann inte åka upp i Eiffeltornet men bara stå under de är en upplevelse 🙂
  Kul för Alex! Anna

 8. Jessica says:

  Ohh vilken underbar resa ni kommer få.
  Och jag är säker på att Alex kommer bli eld och lågor över det 🙂

  MEN du berättar väl inte ännu att ni ska åka. För då tjatar han väl öronen av dig 😀

  Kram

  • Kison says:

   Jo jag har berättat och han blev så glad och frågade bara hur länge det va kvar. När jag förklarade att först ska mormor komma hit sen är det bara några veckor kvar i skolan innan vi flyger till mormor och bara 2 dar hos mormor sen är det Paris. Det nöjde han sig med men tjatet lär komma 😉

Kommentera