Paket från Sverige

Med massa kul och gottis…

…det mesta inte helt oväntat till Alex. En ”Slash Rocks t-shirt, Guitar hero till nintendo, Bamsetidning,  nån fotbollsleksak, dvdbox (den jag vann hos Stevie), pysselbok, Ben 10 servetter, påskägg, godis, godis, godis (där ska jag norpa), påsksaker så vi kan pyssla lite, nån regnbågspenna, set så man kan göra egna studsbollar…å till mig en bok. Tack mamma!!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

12 Responses to Paket från Sverige

 1. Sita says:

  Rena julafton för Alex. Kram

 2. Anna says:

  Ojj paket igen, vilken snäll mormor/mamma du har. Förstår att det är uppskattat.
  Ha en bra lördag! kram Anna

 3. Stevie says:

  Godafton Kisson! 😉

  Ber om ursäckt, hade inte läst detta inlägg innan jag skrev det andra, ser nu att Ni fick Din DVD box Du vann hos mig). 🙂
  Själv gillar jag den första bäst (den gröna).

  Du har väl inte missat att jag har tävling med filmen ”Upp” just nu?!

  Kram
  Stevie

 4. Ama de casa says:

  Så mycket paket ni får från Sverige hela tiden era lyckostar 🙂
  Håll tassarna borta – godiset är nog till Alex!
  😉

  • Kison says:

   Ja vi (Alex) blir rejält bortskämd. Du, sådär mycket godis kan han aldrig klara äta själv. Det måste han få hjälp med. 😉

 5. jenfan75 says:

  vad kul att få paket så där=)

 6. Maria says:

  Oj va mycke du hunnit lägga in bara på ett par dagar… Buffen fick mig att dregla rejält hihihihi.. När får vi se bild på dina solglasögon då ???… Och den där tårtan WOW jag är en chokladälskare av stora mått så jag är grön av avund just nu… Men men jag håller på med min diet för fullt och har lovat mig själv att inte fuska föränn vi sticker till mallorca, nån ordning måste det ju bli på min vikt nån gång hihihihi… Fast Mikka fyller snart och då ska hon ha kalas så jag måste leta upp nått smarrigt LCHF gottis som jag kan äta.

Kommentera