Joggingbyxor med uttänjd resår

Är det jag ska ha på mig nästa gång vi går och käkar på Hotel Kandelor där vi va igår för det kommer garanterat bli en nästa gång. Vilken mat, så gott så gott och så billigt. Öppen buffé med massa mat för 10 lira (50 sek) inkl softdrink. Sån dricka dom har i automat, lite saftaktigt. Vill man ha fanta, cola, alkohol så betalar man extra. Jag, Eva och Catarina delade på en flaska rött och även den va billig, 20 lira för en flaska (100 sek) och jätte gott vin. Är fortfarande proppmätt.

När Alex kom hem från skolan bytte jag bara kläder på honom sen gick vi ner på kontoret. Där va även Denniz, grannpojken vilket va perfekt för Alex. Så dom satt och spelade dataspel.

Kalla rätter

 Mer kallt, olika goda röror. Med kyckling, med bönor, med aubergine, andra grönsaker, spenat, champinjoner….

Sallader…

Denna delen av buffén va den jag sett fram emot mest och jag lassade upp rejält…

Min fösta portion. När jag sen skulle till varmrätterna (ris,kyckling,pommes,broccoliröra, nåt friterat…) blev det dels ingen bild sen bara minimalt upplassat på min tallrik. Tog en sväng till det kalla igen ist.

Desserter fanns det gott om

Inte heller det fick plat i min mage. Är inte så förtjust i sånt men en stark kaffe fick plats och just starkt. Starkt kaffe här hör inte till vanligheterna. Oftast får man blask.

Från vänster, Sara, Jessica (med bebis i magen), Charlotte, Catarina och Eva. Eva va den som introducerade oss till detta ställe och det tackar vi för.

Hanna (med bebis i magen) och Pia

Malin (med bebis i magen) och Sara

En 40 åring

Sara, Charlotte, Catarina

Eva och jag

Det va verkligen en toppen kväll och att jag sen överraskades med några presenter va verkligen jätte roligt. Av Jessica och Charlotte fick jag enjätte fin  rosenblomma, av Eva hamamgrejor och av Catarina doftljus och sen fick jag den underbara sången jag väntat ett helt år på. Filmklipp kommer senare när jag laddat upp det.

Tack tjejer!!

Som ni vet som följer våra bloggar brukar vi inte bli långrandiga ute och detta stället serverat mellan 18.30-20.30 sen stänger dom ner. Dom flesta av oss drog hem direkt och jag hann precis hem till säsongsstarten av ”Så ska det låta” 😀 Mitt favoritprogram.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

18 Responses to Joggingbyxor med uttänjd resår

 1. Hebbe says:

  Morsning,,Ja nog ser jag att du hade en festlig kväll med tjejerna,,Så ska det låta kollade jag på oxå,,blev stormförtjust i Cookies N Beans,,skitduktiga var dom..Ha en skön lördag.Kram.

 2. Sita says:

  God morgon. Verkligen en trevlig kväll. Kul att bli firad så. Kramar

 3. Stattinskan says:

  Hahaha … fick du verkligen inte plats med mer mat på tallriken … ;-D

 4. Hanna says:

  Å va mysigt att ni va så många!
  Vilken babybooooom!!! Ska alla ha barn ellet?! Tur att jag bor ända bort i Marmaris så jag inte blir smittad av den sjukan!! Har nog med min hyperaktiva Kaan;)
  Ha en trevlig helg, kram!

  • Kison says:

   Ja igår va vi många, jätte kul.
   Ja 2 vet vi vad dom gjorde på alla hjärtans dag då dom ska ha med 2 dars mellanrum bara, den 3e nu i maj. Så det blir många nya svurkar här i år.

 5. Ama de casa says:

  Oj vad med mat!!!
  Jag ska kolla på så ska det låta idag istället – en klar favorit bland programmen, ja efter schlagern då 🙂

 6. Lisbeth says:

  Man blir verkligen hungrig när man ser allt gott! Förstår att det var en lyckad kväll. Ha en trevlig lördag:-)

 7. Gun says:

  Vad kul ni ser ut att ha haft och vilken otrolig tgod mat!

  • Kison says:

   Ja vi har alltid kul även om alla blir stela när det kommer fram en kamera 😉 men det är mycket skratt och jaaa maten va så god.

 8. Suz says:

  åh, såg gott ut!

  jag tänkte bara höra hur varmt det är hos er nu?
  måste man ha långbyxor eller går d bra m shorts?

  åker ner på onsdag 🙂

  svara gärna till min mail:
  suzieppp@gmail.com

  • Kison says:

   Turisterna går i shorts och ligger på stranden i bikini, en del badar. Vi utlänningar som bor här går fortfarande i jeans, kan va så modiga att vi kavlar upp dom…linne/top med munkjacka i väskan. 20-25 grader dagtid, soligt men blåsigt senaste veckan. kvällar/nätter kyliga med 12-15 grader.

 9. Linda says:

  Ah va mysigt det ser ut!

  Maten sag ju inte fel ut den heller! Hade nog sparat all plats till desert bordet! 😛

  • Kison says:

   Ja det va så gott så gott. Själv hoppade jag desserterna då jag inte är så förtjust i sånt men det fanns en av tjejerna som ville börja med den men hon höll sig 😉

Kommentera