Idag blev det tårta

Blev ingen tårta igår. För mig kan det kvitta men Alex älskar ju det så vi sa att vi tar det idag när han är ledig. Har funderat och funderat på vad jag kan tänkas vilja ha i födelsedagspresent men kommer inte på nåt. Sa till Hasan att ett par nya solglasögon behöver jag ju. Han tyckte vi skulle gå och köpa ett par riktiga hos en optiker men där satte jag stopp. Jag ville ha några flashiga kopior 😉 Nä faktum är att jag hittade inga riktiga som föll mig i smaken så det fick bli kopior. 2 par t om 😀

Vi började med att gå ner på kontoret och Hasan hade såklart besök när vi kom så vi fick vänta. Alex placerade sig direkt vid en av datorerna och började spela spel.

Nöjd

Går bra

Djupt koncentrerad

Spelar med hela kroppen.

Vi promenerade sakta i solen in till hamnen och sista stoppet blev vår glasögon/klockkilles butik ligger. Jag fick mina 2 par solglasögon och hoppsan, Alex fick ett nintendo ds spel.

På väg tillbaka skulle vi köpa tårta. Jag fick absolut inte följa med in på Citirim och köpa den för Alex. Nä jag skulle stanna utanför och blunda så skulle minsann han och pappa fixa det. Vi hade bestämt att äta på kontoret så grabbarna och annat löst folk som ev va där oxå kunde få.

Tillbaka på kontoret går Alex iväg med Haci (kontorskillen till höger) och köpte platstallrikar och bestick. När han kom tillbaka satte han igång att duka.

Ordning och reda men att lägga ut på platserna är ju överkurs.

Sen tassade han in i köket med Hasan och Haci. Ut och in for han för att hålla koll på mig. Fnissande förmanade han mig att inte tjuvkika. Jag lovade och sa att jag sitter här och pratar med Neco (till vänster) som oxå lovade hålla koll på mig.

Ut kom han sen med tårtan och lite bärhjälp av pappa.

Ett par tomtebloss på svaj och ett icke tänt ljus fick pryda tårtan. Alex hade valt och jag va inte förvånad att det blev chokladtårta. Har jag nog fått varje år. Förra året till frukost.

Full i fan blicken och redo att hugga in direkt.

Sen mumsade vi tårta allihop, den va riktigt god. Ilhan och Ahmet fick oxå varsin bit men fick sitta inne och äta.

När vi kom hem stannade Alex kvar ute och lekte. När jag sen ropade in honom blev det ett bad och middag som Tadim fixat 😉 Han gick igenom allt han fått av mormor på 2 röda. La sig på soffan, slukade 2 kexchoklad och somnade. (ajabaja, missad tandborstning)

Själv har jag lekt desto mer med hans saker. Iaf guitar hero som jag spelat massor redan. Super kul och jag börjar bli riktigt haj. Första 10 gångerna stod det ”you fail”. Nu det sista står det ”You Rock!” 😀

This entry was posted in Allt & Inget, Filmklipp. Bookmark the permalink.

10 Responses to Idag blev det tårta

 1. Sita says:

  Ja nu är det snart Ingelas tur. Kram

 2. Stevie says:

  Godafton Kison! 😉

  Ser ut att ha varit en trevlig dag med tårta och allt som hör därtill. 🙂
  Jag gillar inte choklad tårta, ja i-varje-fall inte Schwartzwald tårta. 🙁 Men den Dina pojkar hade köpt ser jätte god ut. 🙂

  Har Din mamma kommit till Turkiet, eller hon har bara skickat en paket?! Ja Du har väl inte fått hem Din Tingelingbox till Alanya ännu eller?!

  Ha en bra natt! 🙂

  Kram
  Stevie

 3. Hebbe says:

  Mors,,Men du det blev en kul dag för dig,Alex är duktig på att fixa så mamma blir glad..Ha nu en skön söndag.Kram.

 4. Ama de casa says:

  Hahaha! Du är ju på god väg att fira 40 i 100 dagar 🙂

  Men? Var är bilderna på dig i dina nya, fina och coola solbrillor?
  Kram!

  • Kison says:

   Som jag skrev i en annan kommentar. JAG är ju alltid den som står bakom kameran så vi får se när jag fastnar på bild. Jag är inte som dom här modebloggarna som fotar sig själva i tid och otid…kanske ska börja dock 😉

 5. jenfan75 says:

  Men du vilken trevlig dag du haft.. Man får väll säga Grattis i efterskott=)
  Vad mysigt att ni fikade tårta med dom andra på kontoret=)

Kommentera