Lite panik…100 dagars firande

Ja inte jag som ska fira 40 års dan i 100 dagar och har panik över det.  I Alex skola idag ska barnen ha nåt ”baluns” för att dom gått i skolan i 100 dagar.

Alex säger till mig imorse…

Idag ska mammorna komma till skolan

– Va?

– Ja det sa flöknana

– Men det har vi inte fått hem något papper om

– Jo men så är det

– Är du säker?

– Ja, Senay sa det med och hennes mamma ska komma

Gaaahhhh! Joanne ringde mig på morgonen för att gratta samt fråga om jag hade 4 tomma cd skivor som barnen ska ha med idag och hon glömt och köpa och skicka med Senay. Inga problem, jag skickar med till henne oxå sen va det inte mer med det. Inget om att vi ses på skolan…

Alex sa inte detta till mig förrän 10 min innan han skulle åka så jag slängde snabbt iväg ett sms till Jo om detta. Hasan sa att det inte va nåt för mammorna men ibland har han ingen koll så det kändes bäst att fråga henne för va det så skulle Alex bli så ledsen och besviken om jag inte kom.

Joanne smsa tillbaka och skrev att Senay sagt samma och frågat om Jo skulle komma. Joanne va lika förvirrad som jag så hennes man ringde skolan och fick till svar…inga mammor. Fattar inte vad dom fått det ifrån? Någon måste ju sagt något. Det är ju inget dom bara hittar på.

Så det blev lite panik där ett tag men nu har det ju löst sig och jag ska ge mig ut och käka brunch med min karl…

This entry was posted in Alex skola, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

6 Responses to Lite panik…100 dagars firande

 1. Ama de casa says:

  Hahaha! Lite förvirrande allt…

  Fast jag tycker nog att du kan fira i 100 dagar. Jag har redan fått igenom många saker med kommentaren:
  ”Jag fyller ju 50 I ÅR!” Stackars Anders kommer att minnas 2010 med fasa… 😉

 2. Hebbe says:

  Jaha Alex ville nog bara hetsa upp dig en aning,,Ha en bra födelsedag..Kramen.

 3. Hebbe says:

  Vadå,skylla på åldern,f-n du är ju bara 40 år ung.Kramen.

Kommentera