Kyligt och förvirrad

Vaknade 6.30 av att det blåste så rutorna skallrade och allt vi har på balkongerna for runt. Molnigt och lite småkyligt med bara 12,5 grader va det då. Nu har molnen gett sig av och solen skiner från en klarblå himmel. Temperaturen stiger sakta men säkert och vinden verkar sakta men säkert ge sig av den oxå.

Fick en enorm släng av förvirring innan över vad det är för dag. Va inne på fb och såg en gammal vän som skrivit ”Happy St:Patricsday everyone”. Hm? Är det den 17e idag, onsdag??? Min skalle ville inte få in det och jag tänkte så det nästan blev kortslutning. Alex hade igår skoluniform för första gången denna veckan och det har dom alltid på onsdagar. Hade jag sett fel redan då? Vi va på stranden mån, tis så då är det onsdag idag eller vänta va vi kanske där tis,ons…Ja så höll jag på tills jag kom på att hon ligger ju 10 timmar efter oss då hon bor i LA. Det förklarade ju det mesta. 😀

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kyligt och förvirrad

 1. Hebbe says:

  Ja du,dagvill,,då kan det snurra till ordentligt i kolan..usch här är det helt igenmulet hänger nästan regn i luften..Haé Kram.

  • Kison says:

   Ja det är inte alltid lätt att hålla reda på dagarna, dom springer ju fort förbi. Regn är väl bra så snön försvinner lite fortare.

 2. Lotta J says:

  hej!
  Nu har vi bokat årets Turkietvistelse 🙂
  Det slutade med en 2veckors charter,,som vanligt,, Härligt blir det säkert 🙂 tack iaf för erbjudandet att hjälpa oss att leta alternativ!
  Min sambo har redan börjat bearbeta mej att vi ska ta en tur med er buggysafari (han har tjatat sedan förra sommar´n..) kanske blir det av iår, är det ngt som är kul för barnen åxå? (8 å 6 år)

  • Kison says:

   Va kul att ni bokat 🙂
   Tror barnen kommer älska buggysafari. Alex är tokig i att åka buggybilarna, likaså alla hans vänner här i området. När hans pappa kommer hem i buggyn kommer 20 ungar ( i allt från 4 år till 12år) springande och vill åka en sväng 😉

 3. Linda says:

  Hahaha ibland ar det inte latt!! 😛

Kommentera