Förgiftad

Har tagit en hemma dag idag och fått haft ihjäl dammråttorna innan dom börjar nafsa oss i benen. Satt nu med en kaffe och kollade fb när dom kommer och sprutar här utanför med något (säkert supergiftigt) för att hålla borta mygg och annan ohyra. Dom har en förmåga att alltid komma när jag precis hängt ut tvätt. tror dom står och spanar bakom träden. Dom sprutar runt husen samt ner i avloppsbrunnarna å idag vad dom sprutglada för jäkla vad dom pepprade på. Såg hur det började komma rök från köket och går ut och kollar. Hela köket är rökfyllt. Då kommer det upp från avloppet i vasken. Ibland kan det ryka lite grann men aldrig så här mycket. Fick snabbt slängt upp fönstret och stängt dörren så det inte skulle sprida sig mer i hela lgh. Luktar ju apa. Undrar om dom försökte utplåna mig oxå??

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

14 Responses to Förgiftad

 1. Hebbe says:

  O fy f-n,,försöker dom röka ut dig,,det var inget kompistag i alla fall,hoppas du inte får några besvär av fanstyget.Haé Kram.

 2. Ama de casa says:

  Det var kanske sandloppor mellan tårna? 😉

  Läbbigt – hoppas du fick bort lukten!

 3. Bettan/Caligo says:

  Ja,det luktar fan..men måste vara väldigt effektivt för Sverre fick ett astma anfall, innan vi hann in och stänga balkongen.Fattar inte att dom som jobbar med det överlever.
  Kram

  • Kison says:

   Nä men dom blir kanske inte så gamla heller och inga masker använder dom. Vill nog inte veta vad det är dom använder. Säkert förbjudet i alla EU länder så snart är det kanske ett minne blott även här. Usch för ett astmaanfall. Då springer han när han ser dom komma förstår jag.

 4. Hebbe says:

  Ja det är två gobitar,speciellt Malte han är en glad kille jämt..Haé Kram.

 5. martina says:

  Usch! Det låter obehagligt.
  Finns det inga hälsovårdsmyndigheter, arbetarskyddsstyrelser eller kemikalieinspektioner där nere??
  Du kanske borde bli miljöaktivist eller politiker? 😉

  • Kison says:

   Bra fråga…ingen aning. Kan finnas men lika stor chans att det inte finns och finns det godkänner dom uppenbarligen detta ändå.
   Skulle jag ge mig in på nåt sånt här skulle jag åka ut med rumpan före 😉

 6. Kaisa says:

  Ha,ha utplåna dig går väl knappast….ha en bra dag!Kram Kaisa

 7. Ia says:

  Tvi vale…det som luktar så illa….Du kanske måste önska Dig en gasmask i födelsedagspresent???? 😉

Kommentera