Det gick bra

Hörde inget igår om killen som höll på att drunkna. Klarade han sig eller inte? Joannes man försökte luska i hamnen då det va dit sjöpolisen tog honom men han fick inte fram något. Hasan hade inte hört något. Frågade Atilla på stranden idag som inte heller han visste.

Men ända från Sverige kom nyheten att killen klarde sig och överlevde 😀 Tack Monika! Här kan ni läsa artikeln (turkiska). En 29 årig turkisk kille va det tydligen och han som hoppade i för att rädda honom va en av killarna som jobbar på Damlatasrestaurangen.

Så slutet gott, allting gott! 😛

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

16 Responses to Det gick bra

 1. Gun says:

  Vilkan tur att det gick bra. Riktigt otäckt när det händer något sådant.

 2. Anna says:

  Härligt att han klarade sig!

  Vill du ha rolig läsning så ska du klistra in den turkiska artikeln i Google translate och översätta till svenska:-)

 3. Sita says:

  Så bra att det gick bra. Kram

 4. sosso says:

  Jag va med tvungen att veta om han klarade sig, så apo fick gå in på internet och läsa alanya tidningen. Men har för mig att det va han som va 29 år och räddaren i nöden va 23 år gammal. Men sen e det apo som översätter och han tror ju på enörningar så va vet man vad som e sanning o inte 😛

  • Kison says:

   Haha just det, han tror på enhörningar. Det hade jag glömt…tack för påminnelse och gott skratt. 😀 Enligt tidningen va han som höll på att drunkna 29.

 5. Vilken tur att han klarade sig!

  Kom och tänka på en grej som hände mig i Alanya sommaren -2007.

  Vågorna just den dagen var väldigt höga. Och man skulle inte hoppa i och bada,just för risken att vågorna skulle dra ut än. Och man skulle få svårt att simma in igen. Eller i värsta fall drunkna.

  Vad tror du jag gör?

  Jag skulle BARA ta mig ett dopp lite längre ut, der var iofs inte alls långt ifrån strankanten.
  Men det räckte gått och väl för att vågorna drog ut mig och jag kom knappt in igen.
  Äckligt var det..usch…
  Där kan vi snacka om dödsångest.

  Så jag är gärna inte i vattnet när det är höga vågor 😉

  • Kison says:

   Usch förstår att du blev rädd. Det blir ju djupt så fort på kleopatrasidan och det är väl just det som gör det farligt. Så fort man kommer utanför vågbrytet är det ju lugnt men att sen ta sig in går ju inte, man dras ju bara med ut. Som att spotta i motvind 😉 Igår va det än värre för då va det stora vågor även långt ut så det va skönt att han klarade sig och lär nog va försiktig hädanefter.

 6. Linda says:

  Va skont att han klarde sig!!
  Usch kanns sa hemskt nar man ser sant!! Va i Venezuela for nagra ar sedan och stranden var alltid vagig och starka strommar, va flera ganger man sag att dom hoppa och radda folk som simmade ut for langt! Jag vagade mig knappt ut till kanan da vagerna slog omkull an dar!!!

 7. Ama de casa says:

  Skönt att det gick bra!

Kommentera