Som ny

Attans va gött det är med hamam och att gå nu under icke säsong är helt suveränt. Det va nästan inget folk alls vilket innebär att man får så bra service. Blir noga skrubbad,  intvålad ,tvättad och masserad. Inte som under högsäsong då det gärna blir lite löpande bandet. Så skönt idag och vi tog det verkligen så lugnt. Satt länge länge först i bastun sen i bubbelpoolen tills vi började anta formen av russin sen in i steamroom och svettas lite till innan skrubb och tvätt. Massage blir det två gånger då dels den som tvättar samtidigt masserar sen vanlig oljemassage. Fick idag för första gången en manlig massör och först va han lite lam och vågade inte ta i men sen insåg han att jag går inte sönder och masserade riktigt bra. Kvinnorna är bättre på det sättet för dom tar fan i och knådar så man blir blå 😉 Sist en liten lermask på det.

Efter hamam gick vi och käkade lunch på Tadim. Satt där ganska länge och surrade. Så trevligt! När jag kom hem ringde jag skolan och kollade när dom slutar denna terminen. Kände att det är dax att kolla biljetter till Sverige. Adnan, som pratar engelska va såklart inte där men hon jag pratade förstod lite så med en mix av turkiska och engelska vad jag undrade fick jag till svar att dom slutar den 18e juni vilket kan stämma.  Direkt in på Apollo för att kika på biljetter och hittade 2 platser till Gbg den 20e juni så dom bokade jag 😀

Nu ska jag strax ropa in Alex som direkt han kom hem stack ut igen och lekte.

This entry was posted in Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

14 Responses to Som ny

 1. Sita says:

  Då kommer du hem till midsommar. Var på hamam när jag var nere skönt. Kram

 2. Ama de casa says:

  Lermask? Låter lite läbbigt, jag tycker inte om maskar sen jag fick en i maten i somras 😉

 3. Aurora says:

  Det var bra jobbat. Ingen lång flygresa då? Kram

 4. Lena says:

  Vill också gå på hamam! Låter surt som du säger att det är löpande band på högsäsongen när jag är där……Men det får allt bli ett besök iallafall ! Finns kanske något bra ställe…..? Lena

  • Kison says:

   Ja det är lite trist, man får vänta länge och sen gör dom allt så snabbt men det är ju lite skönt ändå.
   Jag går alltid till Grand Alanya på Damlatas. Har gått där i flera år och gillar det stället. nyggt och fräsch och bra personal.

 5. Hebbe says:

  Morsning,,Kikar in och säger god morgon,,solen är på plats.Rackarns då är du riktigt rundsmord,,skönt att biletterna är fixade.Ha en bra dag.Kram.

 6. Jag blir avundsjuk.
  Vill också gå på hamam nu.
  Hoppas på att få en tid första dagen som jag är i Alanya. Skulle vara så skönt.
  Hoppas allt är bra med er.
  Kram M

 7. Linda says:

  Åh va gott med massage och bubbelpool! Låter som en helt fantastisk dag!!

Kommentera