Måndag igen

Alex va helt knockad igår kväll. Ropade in honom 17.30 och satte honom i ett välbehövligt bad sen va det middag och när han ätit rullade ögonen i skallen på honom så det fick bli en snabb tandborstning sen la han sig på soffan och inom 2 röda sov han. Han brukar alltid vilja busa med Hasan på kvällen en stund men inte igår. Då är han trött. Detta tidiga insomnande igen resulterade till ett tidigt uppvaknande. 06.10 ville han gå upp men jag fick honom att ligga kvar till 6.30.

Idag är det skola igen för honom. Måndag innebär hästridning något han tycker är jätte kul. Dom ska ha med sig nån gammal tidning. Något dom tar med varje vecka och lämnar till återvinning. Han har läxat upp sin pappa när han slängt nåt på fel ställe ett par gånger och talat om hur återvinning fungerar. Svåra här är ju att vi inte har sopsortering. Vet inte ens om det finns pappersinsamling. Bra iaf att dom lär sig.

Själv ska jag gå på hamam och det ska bli så skönt. Framför allt massagen ser jag fram emot.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

18 Responses to Måndag igen

 1. Sita says:

  God morgon. Skönt ska du ha det. Jag längtar efter det. Kramar

 2. Stattinskan says:

  … hästtridning på schemat? … vilken underbar skola 🙂
  Märkligt att de lär sig om återvinning och så finns det inte hos er?
  Kram och bästa måndagen

  • Kison says:

   Jajamen dom har hästridning och egna hästar på skolan. 2 eller 3 stycken.
   Det finns återvinning i en del hus men grejen är den att ingen slänger rätt ändå. Antagligen för att dom inte vet men stärsta anledningen för att dom inte bryr sig skulle jag tro.

 3. catrin says:

  Ha en riktigt skön dag på Hamam. Längtar verkligen till det men ska själv pröva på floating denna vecka., en ny erfarenhet.

 4. Hebbe says:

  Mors,då har du ett grattis sjå då i dag,,ja sol och värme är ju bra,även om det är en massa mil imellan..Haé Kram.

 5. Ama de casa says:

  Ridning på schemat… Jag blir mer och mer avis på Alex och hans skola!
  Återvinningen här är inte heller den bästa, men det kommer mer och mer även om det går långsamt och ligger hästlängder efter Sverige. Apropå ridning alltså 😉

 6. Bettan/Caligo says:

  Ha en skön dag på hamam, själv har jag aldrig varit på det, bara min man.
  Kram

 7. Anna says:

  Härligt de låter me haman, jag skäms och säga de, men jag har aldrig varit på haman, fast jag har bott där nere. Kanske de blir av i sommar 🙂 Anna

  • Kison says:

   Nä men, inte du heller. Säger som jag sa till en annan alanya tjej som heller aldrig varit på hamam. Lortgrisar 😉 Det måste du bara göra, det är underbart.

 8. Hebbe says:

  Tackar,,ja du må tro det blev ett kanonmottagande av presenterna..Moa bara gapade,och när Joakim frågade om hon ville sitta på cykeln så pekade hon på sitt huvud och så Helm..Loke han körde sin Blixten Mc Queen bil hur länge som helst i bilbanan..Skitkul.Haé Kram.

 9. Gun says:

  Vilken förmån att få rida på skoltid!
  Underbart med massage också.:)

  • Kison says:

   Ja visst är det och ungarna älskar det. Att jag är skitskraj för hästar och inte alls gillar dessa djur har jag inte talat om för min son 😉
   Massage däremot, det gillar jag 😀

Kommentera