25,6 grader

Va det som mest här innan i eftermiddags. Ändå va det inte soligt utan det är tunna dismoln som täcker himlen men åh så skönt. Jag har dock inte kommit längre än till balkongen. Alex ville stanna hemma och leka med kompisarna så då fick det bli så. Hasan som kom hem från Malatya sent igår kväll va såklart tvungen att åka ner till sitt lilla skötebarn (kontoret) som han inte sett på 2 dygn.

Själv passade jag på att städa och tvätta massor så imorn kan jag gå på hamam med gott samvete och bli ompysslad. Fast tvättkorgen börjar redan bli full igen. Har bytt kläder på Alex 3 gånger redan. Förstår inte var ungar hittar vatten hela tiden och min son är mästare nr 1 på att skita ner sig. Dom andra har inte en suck att spela i hans division 😉 Blöta ner sig mest klarade han oxå galant. Är övertygad om att han skulle hittat vatten även i Sahara. Nu är det ju ganska varmt idag så vattenlek är ok men inte skönt att gå med genomblöta kläder. Tungt och klibbigt.

This entry was posted in Alex, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

12 Responses to 25,6 grader

 1. Sita says:

  Han är en sån som jag var när jag var liten. Mamma sa att 5 ggr om dagen då var jag ren. Kram

 2. Linda says:

  Haha absolut! 🙂

  Oj har ni så varmt, va gott!! Jag längtar tills det kommer lite varmare hit. I solen är det ju varmt men det blåser lite kallt. Och om nyheterna har rätt med vädret så ska det komma kallare väder igen, hoppas hoppas verkligen dom har fel! 😛

 3. Hanna says:

  Ja de frågar hela tiden när han ska få äta socker och då säger jag aldrig!! 😉
  Jag brukar bara fråga varför jag ska ge honom socker och då kan de ju så klart inte svara. Det kör jag med hela tiden för att de ska tänka innan de talar(vilket inte är allt för vanligt i det här landet) varför då? varför då? Å det är förvånansvärt ofta de inte har en aning om varför de gör många saker….
  Ja se turkar:)

 4. Ama de casa says:

  Jösses vad varmt ni har det! Här var det bara 15 grder när vi kom hem i kväll…
  Men det går ju mot varmare tider – härligt!

  Hej igen, förresten!

 5. Ia says:

  Härligt att han har sin karriär utstakad 😉

 6. Maria says:

  Hmmmm undrar om jag och Alex är släkt ??? Min mamma sa alltid att det märktes att jag var vattuman när jag var yngre hihihihi ingen kunde dynga ner sig snabbare än mig en gång var det så illa så jag inte vågade gå hem… Jag hade gått ner mig på ett vägbygge tappat skor och varit tvungen att ligga på mage för att dra upp dom hahahaha vilken syn jag måste ha varit….
  Jag fick sova över hos en kompis och hans föräldrar tvättade mina kläder, dom brukar prata om det än i dag när jag träffar dom…

Kommentera