Med näsan i maten…

…somnade Alex nästan. Helt färdig! Det va väl iofs väntat att han inte skulle orka va upp länge ikväll med tanke på den senare gårdagskvällen och tidiga morgonen samt en dag full av aktiviteter. Mötte Jo och Senay i lekparken i fm där vi va nån timme sen ner på stranden där barnen började doppa fötterna. När kläderna va genomblöta åkte dom av sen lekte dom i vattenbrynet och jag får väl säga att dom tagit årets första dopp. Även om dom inte låg i så blev dom ändå helblöta. Efter stranden blev det lunch på Tadim. Trots det halvmolniga vädret va det riktigt skönt på stranden, absolut inte kallt och det va en hel del turister där i bikini, några som badade oxå.

Glad Alex som är i stort behov av ett frisörbesök för att få klippt bort mössan 😉

När Alex va på väg ner härifrån och va nästan nere vrider han benen eller nåt konstigt så han stupar med näsan ner i sanden och svalde väl 1 dl sand. Klarade sig dock utan en enda skråma.

Senay jobbar med att äta upp kinderäggchokladen. Jag köpte varsin sån åt dom men Alex ville bara ha leksaken och bad Senay äta upp chokladen.

Ner och känna på vattnet

Lite kallt e det allt men äsch…

…på att bara.

När Alex nu ikväll satt i badet frågade jag honom om det inte va kallt i vattnet idag.

– Jo lite men jag blydde mej inte.

Här leker dom utanför Tadim.

När vi kom hem stannade Alex kvar ute och lekte hela em tills jag ropade in honom 17.30. Satte honom i ett bad för attt tvätta bort dagens bus sen åt han middag och det va då han nästan somnade med näsan i maten. När han ätit klart tog det ca 2 sekunder sen sov han.

This entry was posted in Alex, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

8 Responses to Med näsan i maten…

 1. Sita says:

  Jag är oxå vaken tidigt. O snart ska jag släcka ner o sova. Kram

 2. Stevie says:

  Godafton Kison! 😉

  Glömmer alltid att Ni ligger en timme före oss i tid.

  Svar på kommentar:
  Ja tyvärr har Melodifestivalen spårat ut när det gäller mer show och outfit än låtarna. Tror som Du att Sverige hamnar i botten i år igen, om vi ens kommer till finalen. 🙁

  Önskar Dig en fortsatt trevlig kväll! 🙂

  Kram
  Stevie

  PS! Varje gång min dator har uppgraderat sig, får jag fylla i alla uppgifter igen för att kunna kommentera hos Dig. fattar inte varför den ska uppgraderas var varannan vecka.

  • Kison says:

   Hade vi haft samma tid hade vi varit väldigt morgonpigga och mycket kvällströtta 😉 Vilket vi iofs är men inte riktigt så mycket 🙂
   Iriterande när det blir så. Jag har inga problem hos dig mer än att din sida alltid laddar så långsamt samt när jag skriver kommentar så släpar bokstäverna. Dom kommer inte samtidigt som jag skriver. Det är så hos dig och en metroblogg till. Skumt.

   Trevlig kväll, kram!

 3. Hanna says:

  Ja det ser ju varmt ut i alla fall:) Kanske som Sverige vid midsommar… Jag är en sån som kan bada i alla väder så jag längtar tills jag kan ta med Kaan till stranden men kanske inte riktigt ännu;)

 4. Dansbandfrun says:

  Lite sand rensar magen 😉 Härligt det ser ut att bara känna på vattnet! Aldrig har man väl längtat efter sommaren som nu….

Kommentera