Äta blommor går bra

När vi va på väg från stranden idag (bilder och filmklipp kommer) tar Alex och Senay varsin gul blomma och stoppar i munnen. Jag och Joanne säger till dom att genast spotta ut. Alex har talat om för mig innan att barnen här utanför sagt att man kan äta just dom gula blommorna. Nu säger dom båda att i skolan har några barn sagt det.  Detta är vanliga gula vårblommor som växer vilt lite här och där. Jag sa till Alex att inte äta dom för man vet aldrig om dom är giftiga. Att aldrig äta någon växt eller annat man hittar ute. Dessutom talade jag om för dom att dom just ätit hund och kattkiss. Ni kan tro dom grimaserade och gör förhoppningsvis inte om det.

Glass på vintern blir man sjuk av, likaså låtsastatueringar och stor näsa får man av att peta i den men att äta blommor som växer i avgaser och blir vattnade med katt och hundpiss varje dag. Det går bra!

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

4 Responses to Äta blommor går bra

  1. Sita says:

    Han får veta mycket tok av barnen i skolan. Kram

  2. Ia says:

    Vilken läcker hund!!!!!!

    Ja, det är mycket märkliga saker vi lär våra barn…och hur olika vi tycker!!!!

Kommentera