Skrämde upp tuppen

Idag skrämde Alex upp tuppen. Redan 06.20 slog han upp sina bruna och började kvittra om att ikväll får han va uppe längre. 

På måndagar vaknar han oftast i samma veva som alarmet ringer runt 7. Då är han pigg efter helgens ledighet. Tis,ons,tors får jag väcka honom runt 7.30 sen fredagar vaknar han tidigt då han vet att han snart är ledig två dar. Han älskar skolan så det är aldrig nåt gnäll om att han inte vill gå men just helgen och särkilt fredag lockar då det är spännande att få vara uppe längre.

Idag ska dom besöka en olivoljefabrik på förmiddagen. Det ser han fram emot. Hasan, hans lillebror Mehmet och hans kusin Ilhan åkte sent igår kväll till Malatya (hemstaden). Mehmet har velat åka hem till lilla mamma ett bra tag nu och stanna några veckor så Hasan passade oxå på nu innan det drar igång ordentligt här. Han stannar dock bara en eller två nätter och kommer hem igen lörd eller sönd.

Alanya bjuder denna morgon på molnigt, 17,5 grader. Hoppas det inte blir regn då jag ska fika med svensktjejerna senare.

God morgon!

This entry was posted in Alex, Alex skola. Bookmark the permalink.

4 Responses to Skrämde upp tuppen

  1. Hebbe says:

    Mors,klart han måste vara på hugget när det är fredag,så han inte missar nåt..Du får väl ha en fin fikasväng med tjejgänget.Här skiner solen även i dag..Haé Kram.

  2. Hebbe says:

    Ha ha,dom har du ju redan,,men när man hör ordet är det nästan alltid barn inblandade.Haé Kram.

Kommentera