Snabbleverans, nytt rekord

Mamma skickar ju tidningar till mig och Alex varje vecka. Normalt tar det drygt 1 vecka, ibland 2 för det att komma fram. Nu det senaste har någon rivit upp kuvert för oss då brevbäraren bara lägger all post nere i trapphuset. Tidningarna har dom bara slängt under en av balkongerna men nyfikna barn som är överallt är bra ibland då Alex och hans kompisar hittat dom och gett mig det. Detta har hänt 2 gånger och jag tror jag vet vem det är som gjort det. Så nu bad jag mamma skicka senaste omgången till nya kontoret. Hon postade ett kuvert i måndags em och det kom till kontoret igår fredag 😀 Det kallar jag snabbleverans så helt klart bättre att skicka till en företagsadress men det hade inte varit någon mening att skicka det till företaget när kontoret låg här i huset då det ändå hanmat i trappen. Nu går dom ju in med posten och lämnar den. Både jag och mamma blev förvånade över hur snabbt det gick. *tummen upp* både för snabbleverans och för att nöjet med att öppna andras post är förstörd för en viss person.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

16 Responses to Snabbleverans, nytt rekord

 1. Jessica says:

  Men vad är det för idiot/idioter som rör andras post..gahh, jag skulle bli tokig!!

  Säkert nån som är avis på vad Alex får för fint. Synd att den token inte kommer åt eran post något mera 😉

 2. Hebbe says:

  Fan det är ju kriminellt att snoka i en annans post,smart att använda företags adressen,verkar ju gå snabbare oxå,bara+..Haé Kram.

 3. Spirulina says:

  Vilket nöje att öppna andras post. Hoppas att personen får en tillsägelse också

 4. Sita says:

  Så bra att ni får ordning på posten nu. Kram

 5. Hanna says:

  Hade det hänt oss hade nog Vedat blivit galen och så hade vi nog flyttat!!! Han har inte så värst lång stubin den mannen;) men frågan är om jag inte hade blivit GALEN själv oxå för min post är HELIG!!! Jäkla idioter!!!:( som jag sagt tidigare i veckan I LOVE SVERIGE!!!!! Där öppnar inte ens idioterna ens post;)

 6. Maria says:

  Jag gissar på tanten med mattan jag… eller hon med de ouppfostrade ungarna…
  Men verkligen fräckt att göra så..

 7. Linda says:

  Men gud jag hade blivigt tokig om nån öppnade min post!! Bättre då att skicka det till kontoret så du vet att du får det du ska.

 8. Tur att ni har företaget att skicka till.
  snabbare och säkrare. =)
  Faan så iriterande att någon gör så med eran post.
  Sköt om dej.
  Kram M

Kommentera