Sol ute, Vatten inne

God morgon!

Idag vet jag vad jag ska göra. Alltid skönt att få veta det direkt när man kommer upp på morgonen. Igår kväll satte jag på diskmaskinen. Den va klar när jag la mig men lampan för att den va helt klar hade inte tänts utan den höll på att torka så jag väntade inte på det. Jag brukar inte sätta på maskinen om vi inte är hemma då man aldrig vet vad som händer. När jag nu kommer upp imorse har vi ett vattenfyllt kök. Trötta ögon piggnade till när jag satte fötterna i iskallt vatten. Vet inte vad som hänt?! Maskinen va ju klar och tyst som som den är när den bara står det sista på tork, bara sista lampan som skulle börja lysa. Nåt har iaf hänt så den inte tömts på vatten så det började rinna ut. Tur vi har kakelgolv där och inte trä så ingen skada skedd. Har torkat upp det värsta men får ta en storstädning där. Har länge tänkt städa bakom diskmaskinen, kylen…så idag är ju ett bra tillfälle att få gjort det.

Solen skiner från en klarblå himmel, 16,4 grader.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

18 Responses to Sol ute, Vatten inne

 1. Catarina says:

  Härligt uppvaknande!!!! Men skönt att få städat ordentligt….
  Hoppas det inte tar för lång tid, så att du kan njuta av resten av dagen.

 2. Hebbe says:

  Mors,,Hoppsan det var ett blött uppvaknande,taskigt. Ja jag snodde solen,tyckte jag behövde den nu,du har ju haft den ett tag,sådeså.Haé Kram.

 3. Ia says:

  Ja…men vad har Du gjort….var inte det lite mycket för att få en diskmaskin där vinglasen passar 😉

 4. Mamma says:

  Oj då! Låter inte kul, men bra att få en ordentlig städning bakom. Sånt skjuter man ju gärna framför sig. Här skiner solen också från en klarblå himmel, fast -5 så någon vårkänsla vill inte riktigt infinna sig.
  Puss o Kram hela dan!

  • Kison says:

   Sa till malin att det ska hända nåt för att man ska få tummarna ur men nu är det gjort. Lite vårväder då idag iaf 🙂
   Puss o kram!

 5. Gun says:

  Vilken tur att du äntligen får städat där då.;)

  Godmorgon!

 6. Hanna says:

  Ja vad ska man säga… inte avundsjuk!! 😉
  Tack för hjälpen med infon. Jag kommer nog att åka hem till Sverige för där fixar de visumet väldigt snabbt och billigt så jag rekommenderar verkligen att göra det om du har möjlighet!
  Ha en bra dag! Kram:)

  • Kison says:

   Vet inte om det blir så billigt för oss att göra det i Sverige. Dels ska man ju ha flygbiljetter och Alex betalar ju fullpris sen måste vi då ta oss till Stockholm och det känns bökigt sen har ju Alex skolan så då måste det göras på sommaren. Så för oss blir det nog snarare dyrare.

 7. Cherin says:

  Tråkigt! Men du kommer känna dig såå duktig, när det väl är färdigstädat. Heja Kina!

 8. Stevie says:

  Godmiddag Kison! 😉

  Fy satan, stackars Dig, men jag känner igen situationen, inte kul. 🙁

  Har Din mamma fått paketen ännu?! 🙂

  Ha en fortsatt bra Torsdag.

  Kram
  Stevie
  🙂

 9. Maria says:

  Jag råkade också ut för det en gång så det blev en ny diskmaskin… som tur var så satt jag här vid datorn när den gick sönder så jag kunde få upp vattnet snabbt. Har faktiskt haft en vattenskada i köket 2004 det var inget kul att gå omkring på masonitskivor i flera veckor innan vi kunde lägga på nytt golv…

Kommentera