En ovan känsla

Då va köket renskrubbat. Jösses vad jag skrubbade när jag väl kom igång. Diskmaskinen däremot mår inte så bra. Skulle prova starta den igen och hålla koll på den. Lampan tändes sen började den blinka sen slocknade den och maskinen gav inte ens ifrån sig en suck. Det skulle komma en kille i em och kolla på den men detta är ju Turkiet så jag förväntade mig väl inte att han skulle komma idag vilket han inte heller gjorde så jag va förutseende nog och diskade upp det som va i maskinen för hand. En ovan känsla, bröt en nagel gjorde jag med 😉 Får väl se om han kommer imorn och kan fixa det. Beror oxå på vad det kostar att fixa. Kan vara lika bra att köpa en ny då det ibland är dyrare att fixa saker här än köpa nytt.

Fick mig även en liten promenad efter skrubbandet. Strax efter morgoninlägget kom molnen men dom försvann igen så det blev toppenväder.  Gick ner på kontoret och minsann kom jag inte lägligt för lunch idag igen 😀

När Alex kom hem idag följde han bara med upp och bytte kläder sen flg han ut igen. Jag ställde mig och stekte ett berg av pannkakor då han bad om det igår när jag nattade honom.

This entry was posted in Lyxhustruliv, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

10 Responses to En ovan känsla

 1. Anna says:

  Vilken osis me diskmaskinen, ibland tar de tid om man bokat in någon, inte så kul och vänta flera dagar. Kanske blir en ny 🙂 Anna

 2. Hebbe says:

  Haloj,titta in till mig, utlottning på gång..Hörru,va du var snabb att hämta tillbaka solen..Rackarns..Kram.

 3. Hej!
  Jag Anette ( 37 år ) me man Henric som ska adoptera en adoptivson 1,5 år i sommar från Kina. Vi har lägenhet på Kleopatrasidan nedan Can sjukhuset sen 2008. Finns det bra barnaffär i Alanya som du kan rekomendera tex köpa barnstol och blöjor finns de till rimligt pris och var? Andra Barntips du tänker kan vara bra ev.
  Finns det en buffematrestaurang i Alanya där det kostar 5 euro per vuxen på kvällarna att äta på och var? Om du skulle vilja svara till min email vore detta väldigt tacksammt och snällt:

  • Kison says:

   Barnkläder köper jag aldrig här då det både är fult, dyrt och ingen kvalité. Visst kan man hitta men kan inte ge något tips då jag inte köper kläder till Alex här. Bilbarnstol däremot har vi köpt här och det är billigare än i Sverige. Runt tusenlappen betalade vi för den Alex har nu. Blöjor finns all möjliga märken. Jag brukade köpa molfix som va likt libero som ag använde i Sverige sen använde jag pampers up&go. Vet att många här använder huggies. Priserna är som i Sverige men det är ofta kampanj på blöjor. Finns ett hotel vars namn jag inte kommer ihåg som ligger vid Kale Market och som har buffé för 10lira. Det är samma ägare som till Grand Bali heter väl det på damlatasgatan och dom har oxå samma buffé.
   Mailar dig oxå senare.

 4. Sita says:

  God morgon. Ja så kan dom säga här oxå. Hoppas det inte blir så dyrt. Kram

 5. Catarina says:

  Men Karina, ni skulle ju ändå köpa en ny större diskmaskin pga de nya STORA, STORA vinglasen…nu har du ju en utmärkt anledning. Det finns en mening med allt!

Kommentera