Chocolate House…

…va vi och fikade på idag. Lika trevligt som alltid.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

15 Responses to Chocolate House…

 1. Monica Lindgren says:

  Mitt favvo ställe =)
  Jag brukar köpa med chokladbitar upp till hotellet och sen ta en kopp kaffe på eftermiddan på balkongen. Det är lyxigt, jag njuter av att sitta å se solnedgången å smaska choklad.
  Längtar, längtar,,,,,,,,,,

  Kram
  Monk@n i Umé

 2. Kaffehörnan says:

  Trevligt gäng ni ser ut o ha de mysigt
  kram från mig

 3. Carina says:

  Chocolate House det låter som ett gott ställe 🙂
  Kram

 4. Anna says:

  Va många ni har blivit? är de svenskar allihopa?
  De lär ju gott me Choklad 🙂 Anna

 5. Lotta J says:

  chocolate house…låter som ngt värt att besöka, choklad-slav som jag är;) Var ligger det? , kanske känner till det förresten om jag ser logggan 🙂

  • Kison says:

   Det är ett bra ställe. Massa chocklad och choklad som faktiskt smakar bra. Smakar som choklad och inte bara socker. Lite finare, lite dyrare. brukar handla där till Alex när det är påsk och vid andra små speciella tillfällen. Ligger på Atatürkgatan mitt emot Bistro Floyd. På höger sida om du går från PTT och ner mot kleopatra hållet.

 6. Bella Nurmi says:

  Hej! Jag har tidigare jobbat som au pair hos Madeleine Kura. Hon sa att jag kunde kontakta dig men hittade ingen mail adress på denna sida så skriver här, jag hoppas det går bra. Jag är nu påväg till Alanya för att arbeta som reseledare, åker nästa vecka och har lite funderingar. Hur är det att bo där? Hur är vädret nu och lite sånt allmänt. Maila mig gärna. Vänligen ”Bella”.

 7. Anette olofsson says:

  Jag anette nära göteborg; Kungälv o min man henric har en lägenhet på kleopatrasidan nedan can sjukhuset. Finns det ngn stans buffe på kvällen för 5 euro per person o var ligger det. Svara på min email.

 8. Laura says:

  Ni blir bara fler och fler för varje gång! 🙂

Kommentera