Hade behövts

Alex kunde behövt sitt paraply innan i em. Han va ute och lekte med kompisarna. Hörde rätt va det va extra mycket tjo och tjim, gapskratt och förtjusta skrik. Kikar ner från balkongen och där står dyngsura ungar glatt leende. Då har dom sprutat ner varandra med vatten och inte lite heller. Heeela Alex va dyngsur från topp till tå. Ropade direkt upp honom. Iskall va han. Kläderna droppade det från och skorna kunde jag tömma på vatten. Blev direkt ett varmt bad för hans del. Dumma mamma som alltid ska avbryta när det är som roligast 😉 Dock tyckte han det va ganska skönt med ett varmt bad för han satt där länge och lekte. Inte heller protesterade han efter badet utan tyckte det va mysigt att kura ihop sig i soffan under en filt. Även hans bästa kompis blev inropad och en till men två barn va fortfarande ute och lekte i sina blöta kläder tills det blev mörkt nu och jag kallade väl in Alex för ca 2,5 tim sen. I den leken hade hans paraply varit bra…

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hade behövts

 1. Sita says:

  Ja då hade ha kunnat ha det framför sej. Kram

 2. Stevie says:

  Ja det hade varit Toppen 🙂
  men jag undrar om Paraplyet hade hjälpt
  emot deras vatten lekar?! 🙂

  Kom att tänka på för några år sedan när min kompis Anders och jag varit i stan och handlat. det var skitvarmt ute, och ungarna på Anders gård lekte med vattenpistoler (Läs pumpgevär). Jag bad en unge spruta vatten på mig i ansiktet, och han stirra på mig med stora ögon. Anders sa till ungen att han skulle spruta vatten på mig, så det gjorde han. Guuud så besviken jag blev, det var fesljumet och inte kallt som jag trodde. 🙁

  Ha en bra Måndag, och glöm inte maila mig adressen jag ska skicka filmboxen till. Om det är till Dig i Turkiet, eller till Din mamma om Du tror det är säkrare! Paketen är färdig att skickas, väntar bara på adressen 😉

  Kram
  Stevie

 3. jenfan75 says:

  Ja pojkarna som var kvar ute lär nog bli ganska så sjuka.
  Hoppas Alex klarar sig från förkylning nu för ni har väll ingen extreme värme därnere än??

  • Kison says:

   18-20 grader dagtid så i solen är det ju varmt men inte i skuggan. Hade jag inte sett så snabbt hur blöt han va och kallat in honom utan att han fortsatt lekt hade han nog åkt på nåt men nu verkar han klarat sig. Dom andra barnen har jag inte sett vilket kanske har sin förklaring 😉

Kommentera