Ben 10 paraply

Ett sådant fick Alex igår. Va iväg och flängde runt lite här och där för diverse inköp. Bl a skulle vi köpa nya blommor till balkonglådorna, något som inte blev av förra veckan men dom hade inga. Har för mig det va vid denna tiden förra året vi va där och köpte men det va nog senare så vi får vänta ett par veckor till. Dom vi har nu blommar faktiskt fortfarande och har gjort hela vintern men dom ser lite tilltuffsade ut.

Paraplyt då…Alex har tjatat om att få ett paraply så igår kikade vi på det till honom och han hittade ett med Ben 10.

Solen sken till Alex förtret. Han vill ju använda sitt paraply i regnet. När vi kom hem stack han iaf ut och lekte med kompisarna sen åkte Hasan iväg till Alanyum med honom och hans kompis Umut. Det mulnade på senare och lagom till dom kom hem kom regnet. Till Alex stora lycka som genast pep ut på balkongen för att få några droppar på sitt paraply. Han ville ha det med sig i badet och t om i sängen men nöjde sig sen med att ha det både bredvid badkaret när han badade och bredvid sängen inatt. Nu ligger han i soffan och kollar tv med paraplyt bredvid sig.

Vet inte om han får användning för det idag. Just nu molnigt och inte mer än 13 grader men västerut är det blå himmel och det ska bli ganska soligt idag.

God morgon!

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

26 Responses to Ben 10 paraply

 1. Sita says:

  God morgon. Ingen sol här bara snön som kommer ner o -3 grader. Kul att han vill ha paraplyt. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,då får du grunna vidare,,vilken tur att Alex fick testa sitt paraply till slut.Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Mors,ja du är sent ute,,scrolla ner i min blogg ser du varför..Haé Kram.

 4. Hanna says:

  Va gullig som vill sova med paraplyet:) Hoppas verkligen nin slipper använd det idag! Vi har sol och +15. Have a nice sunday:)

 5. Em says:

  Åh, vad gulligt! Jag kommer ihåg känslan från när jag var liten, man kunde önska sig något jättemycket som kanske inte var så stort, men det kändes så ändå. God morgon!

 6. Ama de casa says:

  Som sagt… Här har vi grått – MÅSTE du sno solen hela tiden? 😉

  Kul att man kan bli så glad över ett paraply 🙂

 7. Stevie says:

  Godmorgon Kison!

  Den var bra, som min äldsta systers yngsta son när han var ca 1 och ett halvt år, vägrade gå ut utan sin vintermössa. Syrran skämdes när hon körde runt ungen i sulkyn med T-shirt, shorts och vintermössa mitt i sommaren.

  Hoppas att Ni har det bra,
  själv har jag haft en magsjuk weekend!

  Önskar Er en fin Söndag!

  Kram
  Stevie

 8. jenfan75 says:

  Ja här hade han fått snö på det=)

 9. Carola says:

  Åååhh….jag minns mitt första paraply…jag var 6 år…fick ett ljusblått paraply av farfar…det luktade så gott om det..(tyckte jag då) av plast…o just den dagen vräkte regnet ner..så min lycka var total den dagen….finns till o med bilder från den dagen…ska nog ta o leta fram dom…;)…tänk vad man kan bli glad av något så ”litet” när man är barn..;))

 10. Gun says:

  Hahaha, han är verkligen tacksam för det han får.:)

 11. Jessica says:

  hehe söt han är…
  Jag minns faktiskt mitt första paraply, den var rosa (såklart) med nå nallar på.
  Tänk att man kan komma ihåg det, det var ju ändå ett ex antal år sen. Börjar ju bli med åren :O Haha…

 12. Maria says:

  Du får ta ett kort på paraplyet med så man får se underverket… Har inte hört talas om Ben 10 faktiskt… Annars brukar mina brors söner tjata om en massa figurer när dom fyller men inte den här…

  • Kison says:

   Tänkte göra det men orkade inte så därför blev det en googlad bild 😉 Ben 10 är alla ungars favorit just nu. Iaf här. Visas på cartoon network 2-3 gånger om dan.

 13. Carina says:

  Blommor till balkong lådorna?? Fattar du hur underbart det låter 🙂
  Kramar

Kommentera