Röd om nosen…

…men inte pga kylan utan solen. Träffade Malin och Elin för en fika. Satt på Crystal eller Pause som det numera heter i solen. Käka lite, drack kaffe, vatten och tjöta massor. Varmt blev det men skönt va det. 2,5 timme slog vi ihjäl där sen åkte jag och Hasan till skolan för att köpa en joggingdress till åt Alex och en sport t-shirt. När jag sen kommer hem och ser mig i spegeln kan man tro jag doppat näsan i en burk rödfärg. Ändå hade jag smörjt in mig eller jag har sf 15 i dagcremen. Solen e stark nu så det gäller att passa sig.

På väg hem från skolan pratade Hasan så gott om den och sa att det va bra att jag pushat för den skolan trots att den kostar en hel del. Han tycker Alex lärt sig så mycket. Att han ser det när Alex gör olika saker men mest tycker han att han språk är så bra. Så artigt och uppfostrat.

This entry was posted in Alex skola, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

22 Responses to Röd om nosen…

 1. Ama de casa says:

  Här kom solen tillbaks! Har haft en underbar eftermiddag på terrassen 🙂
  Inte bara slöat, nehejdå! Vi har övat lite på spanskan också 🙂
  Fast jag skulle nog behöva en sån där pedagogisk skola som Alex går i – undrar om mannagryn kan hjälpa mig?

 2. Sita says:

  Här blir näsan röd av kylan. Kram

 3. Maya says:

  Vill med sitta i solen :O
  Men får vänta ett tag till 😛
  Kram Maya

 4. Hebbe says:

  Jaha,då får du byta till Sf 100=Dubbla badlakan..
  Kul,
  Hasan kom med beröm,,om skolan,sug i dig.
  Haé Kram.

 5. Hanna says:

  Va kul att ni är så nöjda med skolan! Det är något jag oroar mig mycket för… de flesta jag stött på här kan ingen engelska men alla har bra betyg (typ 4 el 5)!? men lärarna kan inte prata engelska så de sitter bara och skriver glosor på papper!!?? Hittar vi inget bra här så kommer vi flytta till Sverige…. men det är ju ett tag bort så det kanske blir bättre:) Hur fixade du ditt svenska ip nummer? Är det en gång man bet eller verje månad? Måste nog skaffa ett jag med så jag kan kolla in alla program:)

  • Kison says:

   Så kände jag oxå. Hade vi inte hittat denna skolan tror jag det blivit Sverige.
   Man kan välja, jag betalade bara för 1 mån och förlänger jag inte så stängs det vilket jag kommer göra. Bara os (hockeyn) jag är intresserad av. http://www.dold.se fixade jag det på. När du vill se nåt som är spärrat utanför sverige så kopplar du upp dig via dom. Just nu t ex är jag inte uppkopplad så man behöver inte va det hela tiden.

 6. Linda says:

  Va gott att värmen håller i sig hos er, här kommer den och går. Men hoppas lite värme hittar hit snart me! 🙂 Tycker allt ni kan dela med er lite 😛

  • Kison says:

   Jasså ni har fortfarande lite ostadigt. här har varit varmt även dom dagar det varit molnigt. Vädersajterna visar på regn ett par dar framöver men just nu är det ganska klart. Ser några stjärnor glimma.

 7. Stattinskan says:

  … nu har du fått det om bakfoten Kison … Vem vill sjunga ”Rudolf med röda mulen” nu????
  Julen är över serru … Kan bara gratulera att ”pojken” hamnat bland mannagryn och våtservetter ,,, näää skojar bara, du vet att jag tycker att svenska skolor skulle snegla lite på de turkiska ;-D
  Kram

 8. Mollan70 says:

  Bäst att smörja mera då!
  Kan du inte skicka lite värme hit?

  • Kison says:

   Ja nu får det bli hög sf. Nja, känner mig lite snål och behåller värmen själv ett tag till men i Juli/Aug kan du får både 15 och 20 grader 😉

 9. Anna says:

  Första solen är bra stark, varför måte näsan bli rödast ?? fast den sticker ju ut längst 🙂
  Högre faktor nästa gång! anna

 10. jenfan75 says:

  Sånt är väll roligt att få höra att han också är nöjd med skolan och tycker du tagit ett bra beslut=)

  Skulle nog också behöva lite eller mycket värme här uppe i norra sverige vi ahr -35 grader nu

 11. Veiken says:

  Oj, har ”ni” bytt skola? Jag är liksom inte uppdaterad. Har hållit mig långt från datorer ett tag! Kram

Kommentera