Gnäll Gnäll Gnäll

Överallt…på fb, på msn, på bloggar, i kommentarer, på nyheterna….läser jag bara gnäll gnäll gnäll över snön som faller och hur kallt det är i Sverige.

Förstår inte varför alla gnäller så. Jag tycker inte det är alls jobbigt med all snö och kyla i Sverige.

 

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

34 Responses to Gnäll Gnäll Gnäll

 1. Ama de casa says:

  Jag fattar inte heller???

 2. Ia says:

  Ha ha ha ha….. 😛

 3. Sita says:

  Nej du är ju inte här. Klart att du står ut då. Haha Kram

 4. Gun says:

  Hahahaha!! Skadeglädjen är den enda sanna glädjen…

 5. Hanna says:

  Ja, väldigt konstigt…. vi måste kanske ta en tur hem och gnälla lite vi med;)
  Jag va bara tvungen att lägga ut lite sommarbilder från Marmaris i mitt sista inlägg efter att min mamma sa att de har -20!!!! Vi har ju oxå 20 fast +;) Ha en mysig kväll!

  • Kison says:

   Ja fast nu tycker jag synd om alla i Sverige. Såg på nyheterna nu hur tak rasat in, lokattrafiken står stilla, folk skottar skottar och skottar…

 6. Jessica says:

  Du ska bara vara tyst 😉

  Vi kom precis in efter en tur till ICA och jag kan säga att det var INTE lätt att ta sig fram bland all denna snö.

 7. Stevie says:

  Godafton Kison! 😉

  Nej tro sjutton det, Du är ju i Turkiet! 🙂 (Fniss)

  Vädret stör inte mig heller (fast vi har ta i trä) förskonats från det här i Malmö. 😉

  Ha en fortsatt bra Lördag Kväll. 🙂

  kram
  Stevie

 8. Diana says:

  Fy på dig! *kastar snöbollar*

 9. A Nilsson says:

  Hej!
  Har under en längre tid följt din blogg. Tyckte det var intressant eftersom vi var i Alanya för första gången i somras. Skulle verkligen vilja åka dit fler gånger men absolut INTE i augusti. Min dotter går sista året på gymnasiet och har blivit ev erbjuden jobb som reseledare i Turkiet. Skulle vara kul om du har tips att dela med dig.
  Hör gärna av dig

 10. erica says:

  Elaka du! haha, hoppas du bränner dej i solen!

 11. Carola says:

  Ärligt talat så har vintern sin tjusning iaf….jag gnäll int´ *L*…det är så skönt att komma in i värmen efter en uppfriskande promenad i snön, blöt o kall om ”nosen”, hundarna snöblöta i pälsen….få krypa in i mysbyxor o raggsockar o sätta sig i soffan under en filt….DET är njutning av första klass…;)…

 12. Pilla says:

  Jag hatar snö men försöker se det positiva i det hela. Som tidigare idag när jag skulle köra hem från en kompis, hur mysigt är det inte att köra i småländska skogar i 30 km i timmen och titta på naturen och lyssna på bra musik. En resa som normalt sett tar en kvart gick på 45 minuter. Men jag hade inget bättre för mig ändå. Men nja, det räcker med snö nu. Och vänta du bara tills i sommar när du sitter och kramar AC:n och längtar till svalkan i Sverige 😉

 13. kloppan says:

  haha vad du är rolig
  kram

 14. Lena says:

  Kommer att skicka ner snö och minusgrader till er ………Hmmm skämt åsido det är inte KUL längre ! Tackar nej till mera snö ! Och jo jag tyckte Timotejs låt var bra ! Dagis varning ? Vet inte ……..är för gammal för dagis själv iallafall ! Men jag tyckte ju även om låten som det var Ted Gärdestad varning på !

 15. Dansbandfrun says:

  usch ja håller med dig, jag är less på allt tjat om vädret…Vi kan ju knappast göra nåt åt det 😉 Vi får väl ”köpa läget” som det så trendigt heter. Men så typiskt svenskt att ALLA pratar med varandra om detta eviga ämne…

 16. Fibromorsan says:

  Jag älskar snön och tycker det är helt underbart att det ÄNTLIGEN är en riktig vinter i år igen :0)
  Fast då tillhör jag ju inte de stackare som ska försöka ta sej till jobb mm inne i stan…. T-banan har inte gått hit ut på 3 dar nu :oO
  Men själv njuter jag som sagt bara av det vita, vackra vinterlandskapet
  Kram

 17. Pem says:

  Nä jag kan förstå att du inte alls tycker de…..å säkert finns de fler med dig! *asg*

Kommentera